-

Economie

Jordy haalt uit naar Gaby: ‘Zwaar door de mand gevallen’.

De Bachelorette-Jordy is helemaal klaar met Gaby en bant haar voorgoed uit zijn leven. Jordy is niet blij en neemt geen blad voor de mond. Bij YouTuber FawryNotSawryopnieuw haalt hij stevig uit naar de blondine: “Ik ga daar niet in mee, in deze grote Gaby-show.”

Deze week stond er normaal een etentje met Gaby op de agenda. Maar de blondine had niet alleen een date met Jordy, zo bleek. Ze is onlangs namelijk gespot met niemand minder dan voormalig coureur Bas Schothorst.

En dat schoot bij Jordy in het verkeerde keelgat. Hij onthulde: “Ik had net zelf een heel positief interview gegeven, vol lof over haar. En opeens zag ik die foto. Toen dacht ik: ‘wat is dit nou, man?’ Je moet het zo zien: ik ben altijd heel respectvol geweest en heb met heel veel dingen op mijn tong gebeten, dingen niet gezegd. Puur uit respect voor andere mensen. Maar de manier waarop het afgehandeld is met Joey vond ik al niet goed, en nu viel ze gewoon zwaar door de mand.”

Weg ermee

Jordy heeft de buik vol van Gaby. Het gezellige etentje met Bas was voor hem de druppel. De date is afgelast en hij wil niets meer met de blondine te maken hebben. Daarover vertelde Jordy openhartig: “Het is ook niet zo dat ze niet gezien wilde worden, of zo. Ze zitten dan ergens middenin het centrum waar allerlei mensen je kunnen zien. Volgens mij heeft ze het zo gespeeld dat ze uiteindelijk niks meer met ons te maken wil hebben. Niet met Joey, niet met mij. We zouden gaan babbelen, wat eten. Maar als je dan zó in het nieuws komt, zo ‘per ongeluk’ die foto naar buiten komt.. Je moet even je hersenen gebruiken dan.”

View this post on Instagram

Hello Monday?

A post shared by Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) on

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder