Connect with us

Economie

Jordy haalt uit naar Gaby: ‘Zwaar door de mand gevallen’.

De Bachelorette-Jordy is helemaal klaar met Gaby en bant haar voorgoed uit zijn leven. Jordy is niet blij en neemt geen blad voor de mond. Bij YouTuber FawryNotSawryopnieuw haalt hij stevig uit naar de blondine: “Ik ga daar niet in mee, in deze grote Gaby-show.”

Deze week stond er normaal een etentje met Gaby op de agenda. Maar de blondine had niet alleen een date met Jordy, zo bleek. Ze is onlangs namelijk gespot met niemand minder dan voormalig coureur Bas Schothorst.

En dat schoot bij Jordy in het verkeerde keelgat. Hij onthulde: “Ik had net zelf een heel positief interview gegeven, vol lof over haar. En opeens zag ik die foto. Toen dacht ik: ‘wat is dit nou, man?’ Je moet het zo zien: ik ben altijd heel respectvol geweest en heb met heel veel dingen op mijn tong gebeten, dingen niet gezegd. Puur uit respect voor andere mensen. Maar de manier waarop het afgehandeld is met Joey vond ik al niet goed, en nu viel ze gewoon zwaar door de mand.”

Weg ermee

Jordy heeft de buik vol van Gaby. Het gezellige etentje met Bas was voor hem de druppel. De date is afgelast en hij wil niets meer met de blondine te maken hebben. Daarover vertelde Jordy openhartig: “Het is ook niet zo dat ze niet gezien wilde worden, of zo. Ze zitten dan ergens middenin het centrum waar allerlei mensen je kunnen zien. Volgens mij heeft ze het zo gespeeld dat ze uiteindelijk niks meer met ons te maken wil hebben. Niet met Joey, niet met mij. We zouden gaan babbelen, wat eten. Maar als je dan zó in het nieuws komt, zo ‘per ongeluk’ die foto naar buiten komt.. Je moet even je hersenen gebruiken dan.”

View this post on Instagram

Hello Monday?

A post shared by Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) on