Connect with us

Economie

Jongetje (9) maait gratis gras van bejaarden, veteranen en gehandicapten.

De zomervakantie lijkt voor heel wat studenten een eeuwigheid te duren. In Amerika zitten sommige studenten al thuis sinds maart.

Maar een 9-jarige spendeert zijn vrije tijd op een nuttige manier, want hij maait het gras van zijn buren en vrienden helemaal gratis.

Jesse Ward uit Warner Robins in de Amerikaanse staat Georgia biedt zijn diensten gratis aan aan bejaarden, gehandicapten, veteranen en alleenstaande moeders.

De hardwerkende jongen werd aangemoedigd door zich aan te sluiten bij de nationale 50 tuintjes uitdaging, opgericht door Rodney Smith uit Alabama.

Smith richtte Raising Men Lawn Care Service op en inspireerde meer dan 700 kinderen tussen de 7 en 17 jaar oud om de mooie uitdaging aan te gaan en 50 tuintjes te maaien in hun gemeenschap.

Jesse kreeg een T-shirt, oordopjes en een veiligheidsbril van de organisatie en hij hoopt de uitdaging eind oktober te voltooien.

De jongen vertelde: “Sommige mensen kunnen hun gras niet zelf maaien en moeten het door iemand laten doen. Ik doe het gratis.”

En mensen zijn ontzettend blij met de actie. Iemand zei dat zijn tuin er nog nooit zo goed heeft uitgezien.

Laten we deze jongen overladen met hartjes!