Connect with us

Economie

Jongeman neemt duik na storm midden op boulevard hartje Parijs.

Vrijwel heel Europa kreunde de afgelopen dagen onder de hitte, zo ook in Parijs. En wat is er beter dan een verfrissende duik? Dat vond ook deze Parijzenaar die besloot om een duik te nemen midden op de Boulevard Edgar Quinet, in het centrum van Parijs!

De voorbije dagen waren er heel wat onweersbuien in Frankrijk. Dat was uiteraard een beetje te verwachten na de drukkende hitte. De zware neerslag leidde echter ook tot lokale overstromingen. Dat was ook het geval op de Boulevard Edgar Quinet in het hartje van Parijs.

Toen Jeanne Guénée uit haar raam keek, moest ze zich even in de ogen wrijven. Ze wist dat ze snel haar telefoon moest nemen. Daar stond een jongeman klaar om een duik te nemen!

In een zwembad of in de Seine? Nee hoor, gewoon in een beekje op de Boulevard! Het water was niet echt heel diep, maar toch diep genoeg om een beetje te zwemmen.

De omstanders konden hun ogen niet geloven, vooral dan omdat het water er niet bepaald fris uitzag. Wellicht droomde de jongeman dat hij aan zee was. We zijn er zeker van dat het een welkome afkoeling was!