Connect with us

Economie

Jaap Jongbloed vindt op 65e opnieuw geluk in liefde dankzij Tinder.

Jaap Jongbloed omschreef de breuk met de mama van zijn kinderen als een drama. Toch zocht de presenator naar een nieuwe liefde. Hij had verschillende liefjes.

Jaap werd in de lente 65 jaar oud, maar dat betekent niet dat hij het nu rustiger aan gaat doen. “Totaal niet”, zegt hij in Libelle.

De presentator neemt een voorbeeld aan zijn moeder. Hij vertelde: “Zij is 88 en vorig jaar nog heeft ze samen met mijn broer een mixed tennistoernooi gewonnen. Dat is toch waanzinnig? Zo wil ik ook best oud worden.” Jaap is dan ook een beetje een gezondheidsfreak. Hij werkt zich vaak in het zweet in de sportschool, tennist en eet gezond. Jaap onthulde: “Als je goed voor je lichaam zorgt, heb je minder last van ouder worden. Weet je wat ik echt leuk vind? Kickboksen! Dat doe ik samen met mijn vriendin.” En die vriendin is marketeer Inge Baken, met wie hij drie jaar samen is.

Hij leerde Inge overigens op een heel bijzondere manier kennen. Jaap verklapte aan Libelle: “Gewoon, op Tinder.”