-

Economie

Fans niet te spreken over Tino: ‘Weer dronken op podium!’

Enkele maanden geleden zong Tino Martin tijdens een optreden in de talkshow M. best vals. Achteraf bood de zanger zijn verontschuldigingen aan en zei dat er problemen waren met zijn oortje. Nu krijgt Tino opnieuw de wind van voren. Fans vragen zich opnieuw af of de zanger te diep in het glas had gekeken.

Tientallen mensen die vrijdag en zaterdag het optreden van Tino Martin in de Maassilo in Rotterdam bijwoonden, vragen zich af of de zanger dronken was. De fans waren niet te spreken over zijn passage op het podium.

Geld terug!

Een voormalige fan reageert op een bericht van Shownieuws: “Wij waren er vrijdag. Het programma zou van 20.00 tot 1.00 uur duren. Meneer kwam pas op 23.45 opdagen, deed twee liedjes en hield vijf minuten pauze. Om 00.35 was hij klaar. (..) In die drie kwartier zong hij drie keer hetzelfde liedje.” Een andere bezoeker bevestigt een gelijkaardige ervaring bij een vorig optreden van Tino. “Om 20.00 zou het beginnen. Om 20.45 kwam Tino aankakken en zingen…dus niet. Hij stond gewoon dronken op het podium!”, klinkt het.

Een andere fan die 150 euro betaalde voor het evenement wil haar geld terug. Ze vertelde aan Shownieuws dat ze niet de enige is: “En veel mensen met mij. We gaan actie ondernemen.”

Reactie Tino

Tino Martin reageerde alleen bij monde van zijn management. Zij lieten weten: “Het filmpje op zijn story gaat over een ander optreden. Is ook niet het filmpje van die avond overigens. Het was 150 euro per persoon. Mensen kregen hiervoor een 4-gangen diner en een fles Moët-champagne.” Verder ontkennen ze dat Tino dronken was. Daarover verklaarde het management: “Te kort was het zeker niet. Tino heeft 2 keer ca. 35 minuten gezongen (normaliter is een boeking 30 minuten). En dronken was hij zeker niet.”

View this post on Instagram

De Tuin Van 2020. Bedankt❤️

A post shared by Tino Martin (@tinomartin) on

Economie

Glennis Grace zorgt voor veel ophef met haar wel erg diepe inkijk

De loopbaan van Glennis Grace heeft een forse tegenslag ervaren na een incident waarbij ze betrokken was bij een fysiek conflict in een lokale Jumbo supermarkt.

Na dit voorval vond de zangeres zichzelf terug met een taakstraf, specifiek het wieden van onkruid op een begraafplaats, een situatie die haar ongetwijfeld tot nadenken stemde.

Te midden van zo’n publieke vernedering rijst de vraag: hoe vind je je weg terug na zo’n debacle? Er lijkt een beproefde strategie te bestaan om de aandacht af te leiden en een comeback te maken: een gedurfde modieuze keuze omarmen.

In een beweging die suggereert dat ze klaar is om de focus te verleggen van de controverse, heeft Glennis onlangs een publieke verschijning gemaakt die ongetwijfeld veel aandacht zal trekken, zij het niet om de redenen die men zou verwachten.

Ze bezocht een kapsalon, een op het eerste gezicht alledaagse activiteit, maar de manier waarop ze ervoor koos deze ervaring op sociale media te delen is allesbehalve gewoon.

Via haar Instagram Story plaatste ze beelden van haar bezoek, maar het is duidelijk dat het doel niet was om een nieuwe haarstijl te tonen. In plaats daarvan trok Glennis strategisch de aandacht naar haar decolleté, ervoor zorgend dat dit het middelpunt van de conversatie werd.
Glennis Grace

Deze aanpak, hoewel zeker gedurfd, weerspiegelt een bekende tactiek in de wereld van beroemdheden en public relations: het verhaal omleiden.

Door ervoor te kiezen haar uiterlijk op zo’n opvallende manier te benadrukken, verandert ze niet alleen haar look, maar probeert ze de publieke discussie in een nieuwe richting te sturen.
Glennis Grace

De suggestie om een koud kompres bij de hand te houden voordat men haar posts bekijkt, voegt een speels, zo niet ondeugend, element toe aan haar strategie, wat aangeeft dat ze zich niet alleen bewust is van de impact die dergelijke beelden kunnen hebben, maar ook actief betrokken is bij haar publiek op haar eigen voorwaarden.

Deze episode in de carrière van Glennis Grace is een getuigenis van de complexiteit van het openbare leven en de diverse strategieën die publieke figuren toepassen om hun imago te beheren.
Glennis Grace

Hoewel het nog te vroeg is om te zeggen hoe effectief deze specifieke zet zal zijn in het veranderen van de publieke perceptie of het herstellen van haar reputatie, is het een duidelijk teken dat ze nog niet klaar is om uit de schijnwerpers te stappen.
Glennis Grace

In plaats daarvan kiest ze ervoor om de nasleep van een controverse te navigeren met een mix van durf en een knipoog naar het eeuwenoude adagium dat soms een verandering van imago een nieuw hoofdstuk kan inluiden.

Lees verder