Connect with us

Economie

Fans niet te spreken over Tino: ‘Weer dronken op podium!’

Enkele maanden geleden zong Tino Martin tijdens een optreden in de talkshow M. best vals. Achteraf bood de zanger zijn verontschuldigingen aan en zei dat er problemen waren met zijn oortje. Nu krijgt Tino opnieuw de wind van voren. Fans vragen zich opnieuw af of de zanger te diep in het glas had gekeken.

Tientallen mensen die vrijdag en zaterdag het optreden van Tino Martin in de Maassilo in Rotterdam bijwoonden, vragen zich af of de zanger dronken was. De fans waren niet te spreken over zijn passage op het podium.

Geld terug!

Een voormalige fan reageert op een bericht van Shownieuws: “Wij waren er vrijdag. Het programma zou van 20.00 tot 1.00 uur duren. Meneer kwam pas op 23.45 opdagen, deed twee liedjes en hield vijf minuten pauze. Om 00.35 was hij klaar. (..) In die drie kwartier zong hij drie keer hetzelfde liedje.” Een andere bezoeker bevestigt een gelijkaardige ervaring bij een vorig optreden van Tino. “Om 20.00 zou het beginnen. Om 20.45 kwam Tino aankakken en zingen…dus niet. Hij stond gewoon dronken op het podium!”, klinkt het.

Een andere fan die 150 euro betaalde voor het evenement wil haar geld terug. Ze vertelde aan Shownieuws dat ze niet de enige is: “En veel mensen met mij. We gaan actie ondernemen.”

Reactie Tino

Tino Martin reageerde alleen bij monde van zijn management. Zij lieten weten: “Het filmpje op zijn story gaat over een ander optreden. Is ook niet het filmpje van die avond overigens. Het was 150 euro per persoon. Mensen kregen hiervoor een 4-gangen diner en een fles Moët-champagne.” Verder ontkennen ze dat Tino dronken was. Daarover verklaarde het management: “Te kort was het zeker niet. Tino heeft 2 keer ca. 35 minuten gezongen (normaliter is een boeking 30 minuten). En dronken was hij zeker niet.”

View this post on Instagram

De Tuin Van 2020. Bedankt❤️

A post shared by Tino Martin (@tinomartin) on