Connect with us

Economie

Dansende Wesley Sneijder overladen met bagger.

Misschien krijgt de voetbalcarrière van Wesley Sneijder toch nog een verlengstuk. De ex-prof zou namelijk overwegen om bij FC Utrecht te gaan voetballen. Om zijn conditie op peil te houden, haalt hij zijn dansbenen alvast boven.

Wesley gaat samen met Rolf Sanchez uit de bol op een van zijn nummers. Bas Smit kan het niet laten om een plaagstoot uit te delen: “Lekker soepel hoor Wes.” Daarop reageert Wes: “Niet dan, hahahaha.”

Maar nadat het filmpje op Twitter gepost was, kwamen er ook minder sympathieke reacties voorbij. Iemand vond: “Hij begint een beetje Maradona-trekjes te krijgen.” Verder zijn er ook volgers die commentaar hebben op zijn gewicht. Een social mediagebruiker reageerde scherp: “En dat was weer genoeg beweging voor Sneijder. Nu weer lekker met chips en een biertje op de bank?”