-

Economie

Buschauffeur doet ondenkbare als mensen geen plaats willen maken voor man in rolstoel.

Een buschauffeur in Parijs wordt gevierd als een held vanwege zijn actie toen de mensen in zijn bus geen plaats wilden maken voor een rolstoelgebruiker.

François Le Berre stond samen met zijn broer op de bus te wachten. De man zit in een rolstoel en het oprijplatform stond klaar.

De passagiers in de bus weigerden echter plaats te maken. François vertelde dat hij gewoon moest lachen van ellende.

De buschauffeur zag het even met lede ogen aan, maar besloot dit niet zomaar te laten gebeuren. Dan knakte hij: “Eindhalte! Iedereen eruit!” Dan ging hij naar de man in de rolstoel toe en zei dat ze rustig konden opstappen. De andere passagiers moesten maar op de volgende bus wachten.

François getuigde: “De buschauffeur heeft zelf geen familieleden met een beperking, maar hij wilde gewoon een goede daad doen. Hij zei dat iedereen op een dag in een rolstoel kan belanden.”

De chauffeur in kwestie wordt op de sociale media overladen met complimentjes.

Het is bedroevend dat mensen elkaar vandaag de dag niet meer willen helpen. De actie van de chauffeur is uiteraard prachtig, maar het is schrijnend dat het zover moest komen. Leren mensen dan niet meer om op te staan voor ouderen, zwangere vrouwen en mensen met een beperking?

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder