-

Economie

Big Brother-Kelly sneert vals naar Maxime Meiland.

Kelly van der Veer, vooral bekend van haar deelname aan Big Brother, haalde stevig uit naar Maxime Meiland. De dochter van de extravagante kasteelheer wilde een er*tische website starten, maar Kelly meent dat ze gedoemd is om te mislukken.

Maxime is een creatieve duizendpoot en blijft niet bij de pakken zitten. Ze begon een eigen kledinglijn en volgens Bekendeburen startte ze ook een firma in online marketing. Enkele jaren terug probeerde ze het nog in de sector van de w*bcam sites, waarbij ze voor de camera verscheen. Dat verhaal draaide echter uit op een sisser. Transgender Kelly van der Veer had echter niet anders verwacht. Kelly vertelde aan de Nieuwe Revu: “Kansloos! Dus ze wilde op haar twintigste lekker de p*rn* in? Wat heeft die snotneus in de *rotiek te zoeken?”

Lastig om ertussen te komen

Kelly van der Veer legt uit dat het zeer moeilijk is om door te breken in deze sector. Daarover vertelde Kelly: “De meiden die online staan, zijn al jaren bezig, hebben al heel veel klanten en verdienen bakken met geld. Als je geen ervaring hebt, is het heel lastig om ertussen te komen.” Eerder was er al ophef omtrent de nieuwe kledinglijn van Maxime. Dat verhaal lijkt af te stevenen op een kater omdat mensen vonden dat de stukken verdacht veel leken op die van een goedkope Chinese webshop.

Kelly heeft dan ook nog een wijze raad voor de dochter van Martien: “Laat haar lekker de hotelschool gaan doen en net als haar hysterische vader een chateau gaan runnen.”

View this post on Instagram

Gooᑯ tɩຕᥱ⳽ Tᥲᥒ Ꙇɩᥒᥱ⳽?

A post shared by ƘƐLLƳƲAƝƊƐRƲƐƐR (@kellyvanderveer) on

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder