Connect with us

Economie

Big Brother-Kelly sneert vals naar Maxime Meiland.

Kelly van der Veer, vooral bekend van haar deelname aan Big Brother, haalde stevig uit naar Maxime Meiland. De dochter van de extravagante kasteelheer wilde een er*tische website starten, maar Kelly meent dat ze gedoemd is om te mislukken.

Maxime is een creatieve duizendpoot en blijft niet bij de pakken zitten. Ze begon een eigen kledinglijn en volgens Bekendeburen startte ze ook een firma in online marketing. Enkele jaren terug probeerde ze het nog in de sector van de w*bcam sites, waarbij ze voor de camera verscheen. Dat verhaal draaide echter uit op een sisser. Transgender Kelly van der Veer had echter niet anders verwacht. Kelly vertelde aan de Nieuwe Revu: “Kansloos! Dus ze wilde op haar twintigste lekker de p*rn* in? Wat heeft die snotneus in de *rotiek te zoeken?”

Lastig om ertussen te komen

Kelly van der Veer legt uit dat het zeer moeilijk is om door te breken in deze sector. Daarover vertelde Kelly: “De meiden die online staan, zijn al jaren bezig, hebben al heel veel klanten en verdienen bakken met geld. Als je geen ervaring hebt, is het heel lastig om ertussen te komen.” Eerder was er al ophef omtrent de nieuwe kledinglijn van Maxime. Dat verhaal lijkt af te stevenen op een kater omdat mensen vonden dat de stukken verdacht veel leken op die van een goedkope Chinese webshop.

Kelly heeft dan ook nog een wijze raad voor de dochter van Martien: “Laat haar lekker de hotelschool gaan doen en net als haar hysterische vader een chateau gaan runnen.”

View this post on Instagram

Gooᑯ tɩຕᥱ⳽ Tᥲᥒ Ꙇɩᥒᥱ⳽?

A post shared by ƘƐLLƳƲAƝƊƐRƲƐƐR (@kellyvanderveer) on