Connect with us

Economie

Bibian Mentel onthult prachtige update na bezoek oncoloog.

Het gaat weer stukken beter met Bibian Mentel. Ze was twee dagen terug nog bij de oncoloog en daar kreeg ze prachtig nieuws te horen. De oncoloog vertelde haar dat het boven verwachting goed gaat met haar.

Ze liet aan RTL Boulevard weten dat ze ‘een blij mens’ is. De snowboardster vertelde: “Ik droom ook wel dat ik gewoon loop en dan word ik wakker ’s ochtends en dan denk ik: ‘We gaan lopen vandaag’.”

Haar man Edwin Spee is uiteraard ook in de zevende hemel met het nieuws. Hij grapte: “Ze is sinds een paar maanden weer zelf mobiel, kan weer zelf naar vriendinnetjes toe. Nu nog helemaal zelf kunnen lopen, dan kan ze ook weer het werk in de keuken doen.” Edwin en Bibian geven aan dat humor heel belangrijk is om te blijven doorgaan. Bibian onthulde: “Hij is mijn maatje. Hij is streng voor me, maar ook heel lief.”

Bibian kreeg in 2001 de eerste keer de diagnose van kanker. Daarna moest haar onderbeen geamputeerd worden. Ze vertelde eerder al aan weekblad Privé dat haar revalidatie goed verloopt. Toen ze na de operatie wakker werd uit narcose, had ze geen gevoel in haar benen. Nadat ze drie keer week oefende in het zwembad, kon ze met de rollator in haar tuin weer haar eerste pasjes zetten.