Connect with us

Economie

Best droevig: Sylvie Meis lijdt aan het lege nest syndroom.

Na haar vakantie in Saint-Tropez is Sylvie Meis weer thuis in Duitsland. Daar zal ze echter niet lang blijven. De kleine diva onthult dat ze elk weekend naar Denemarken zal reizen.

Daar woont de vader van haar zoontje, Rafael van der Vaart, samen met zijn vriendin Estavana Polman. Hun zoontje Damián zal voortaan vooral bij zijn vader verblijven om in Denemarken aan zijn voetbalcarrière te werken. Dat was voor de blondine heel moeilijk te verwerken. Nu vertelt Sylvie waarom ze meteen na het vertrek van Damián op vakantie ging. De presentatrice onthulde: “Om mij af te zonderen en het empty nest syndroom nog even niet te voelen, en om niet meteen naar huis te gaan, naar mijn oude dag. Die ziet er natuurlijk opeens compleet anders uit. Gelukkig bellen en Facetimen we veel.”

Financiële middelen

Sylvie zit er gelukkig wel warmpjes in en heeft genoeg middelen om Damián zo vaak te bezoeken als ze maar wil. De blondine zei dat ze ieder weekend naar Denemarken gaat. Ook haar verloofde ging al enkele keren mee. Dan verblijven ze natuurlijk niet bij Rafael en Estavana, maar in een hotel in de omgeving.

View this post on Instagram

Sunset Lover ? #sainttropez

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis) on