-

Economie

Best droevig: Sylvie Meis lijdt aan het lege nest syndroom.

Na haar vakantie in Saint-Tropez is Sylvie Meis weer thuis in Duitsland. Daar zal ze echter niet lang blijven. De kleine diva onthult dat ze elk weekend naar Denemarken zal reizen.

Daar woont de vader van haar zoontje, Rafael van der Vaart, samen met zijn vriendin Estavana Polman. Hun zoontje Damián zal voortaan vooral bij zijn vader verblijven om in Denemarken aan zijn voetbalcarrière te werken. Dat was voor de blondine heel moeilijk te verwerken. Nu vertelt Sylvie waarom ze meteen na het vertrek van Damián op vakantie ging. De presentatrice onthulde: “Om mij af te zonderen en het empty nest syndroom nog even niet te voelen, en om niet meteen naar huis te gaan, naar mijn oude dag. Die ziet er natuurlijk opeens compleet anders uit. Gelukkig bellen en Facetimen we veel.”

Financiële middelen

Sylvie zit er gelukkig wel warmpjes in en heeft genoeg middelen om Damián zo vaak te bezoeken als ze maar wil. De blondine zei dat ze ieder weekend naar Denemarken gaat. Ook haar verloofde ging al enkele keren mee. Dan verblijven ze natuurlijk niet bij Rafael en Estavana, maar in een hotel in de omgeving.

View this post on Instagram

Sunset Lover ? #sainttropez

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis) on

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder