-

Economie

Besmette man verziekt verjaardagsfeestje: 120 man in quarantaine.

In Duitsland zorgde een man, die dacht dat hij negatief had getest op corona, voor enorme overlast. Nadat hij naar een verjaardagsfeestje was geweest, moesten er zo’n 120 personen verplicht in quarantaine.

Nadat hij terugkwam van een vakantie in Italië, had de man uit Bodenwöhr zich laten testen op het virus. De lokale media weten dat hij de uitslag pas een dag na het verjaardagsfeestje kreeg. Ongeveer 100 feestvierders en nog eens 20 contacten van de man moeten in thuisisolatie.

De man vertelde aan de gastheer van het feestje dat hij binnen de 24 uur iets zou horen als hij besmet zou zijn. Dat gebeurde echter niet, dus dacht de man dat hij met een gerust hart naar het feestje kon. Dat was dus een flinke domper.

Vorige week moesten de autoriteiten in Beieren al toegeven dat minstens 900 mensen hun uitslag te laat kregen.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder