-

Economie

André Hazes valt in de armen van ex moeder.

Het is geen geheim dat Rachel Hazes en Bridget Maasland nog altijd de beste vriendinnen zijn. Nu blijkt dat ook André Hazes een opperbeste relatie heeft met de ex van zijn moeder.

Hoewel haar relatie met de zanger op een sisser uitdraaide, heeft Bridget nog vaak contact met Rachel Hazes. De presentatrice is nog altijd de beste vrienden met haar ex-schoonmoeder. Het duo gaat later dit jaar zelfs samen op vakantie naar Barcelona!

André is al op vakantie vertrokken en geniet met volle teugen van de quality time met zijn gezinnetje. Ze verblijven momenteel in Zwitserland. Daar trekken ze ook geregeld met vrienden op. Vrijdagavond had André een emotionele reünie met de ex van zijn moeder, Niccolo Armaroli. Bij een kiekje van de twee waarin ze in een innige omhelzing verstrengeld zijn, staat te lezen: “Always in my heart.”

Rachel Hazes vond zeven jaar na het overlijden van haar echtgenoot André Hazes opnieuw liefdesgeluk bij de Italiaan. De brunette zette een jaar later al een punt achter de relatie omdat het telkens op en neer reizen naar Italië te zwaar was voor de kinderen.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder