Connect with us

Economie

André Hazes valt in de armen van ex moeder.

Het is geen geheim dat Rachel Hazes en Bridget Maasland nog altijd de beste vriendinnen zijn. Nu blijkt dat ook André Hazes een opperbeste relatie heeft met de ex van zijn moeder.

Hoewel haar relatie met de zanger op een sisser uitdraaide, heeft Bridget nog vaak contact met Rachel Hazes. De presentatrice is nog altijd de beste vrienden met haar ex-schoonmoeder. Het duo gaat later dit jaar zelfs samen op vakantie naar Barcelona!

André is al op vakantie vertrokken en geniet met volle teugen van de quality time met zijn gezinnetje. Ze verblijven momenteel in Zwitserland. Daar trekken ze ook geregeld met vrienden op. Vrijdagavond had André een emotionele reünie met de ex van zijn moeder, Niccolo Armaroli. Bij een kiekje van de twee waarin ze in een innige omhelzing verstrengeld zijn, staat te lezen: “Always in my heart.”

Rachel Hazes vond zeven jaar na het overlijden van haar echtgenoot André Hazes opnieuw liefdesgeluk bij de Italiaan. De brunette zette een jaar later al een punt achter de relatie omdat het telkens op en neer reizen naar Italië te zwaar was voor de kinderen.