-

Economie

Alleen voor bollebozen: Welke hond is anders dan de rest.

Wij zijn altijd wel te vinden voor een hersenkraker. Zeker in tijden waarin technologie alles voor ons doet. Deze puzzel is alleen voor bollebozen!

Even een puzzel of raadsel oplossen, houdt je geest scherp en gezond. Daarom hebben we vandaag een nieuwe breinkraker voor jullie. En slechts weinig mensen kunnen het oplossen.

Welke hond is anders dan de rest?

Regelmatig je brein op de proef stellen, is essentieel voor onze gezondheid. Zeker in tijden waarin we van thuis uit moeten werken. Niets beter dan die grijze hersenmassa aan het werk te zetten met een goede breinkraker.

Op dit plaatje zien we acht honden. Maar de vraag is welke hond er anders uitziet dan de rest. Of misschien zijn het er wel twee, of meer? Bestudeer de prent goed en probeer het correcte antwoord te vinden.

Vond je het gemakkelijk of moeilijk?

Misschien ben je erachter gekomen dat er meer dan één hond anders is.

Tijd om het antwoord te verklappen

Wij moeten toegeven dat we verrast waren toen we het correcte antwoord lazen.

Het juiste antwoord is dat alle acht honden verschillend zijn. Alle honden hebben wel een detail dat ze anders maakt dan de rest.

Dit is bijvoorbeeld de oplossing voor hond nummer 2, 6 en 8.

Kleine details, maar wie had gezegd dat het simpel was?

Had jij er drie gevonden? Er zijn er dus meer! Deel dit bericht om ook je vrienden uit te dagen!

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder