-

Economie

Alleen voor bollebozen: Welke hond is anders dan de rest.

Wij zijn altijd wel te vinden voor een hersenkraker. Zeker in tijden waarin technologie alles voor ons doet. Deze puzzel is alleen voor bollebozen!

Even een puzzel of raadsel oplossen, houdt je geest scherp en gezond. Daarom hebben we vandaag een nieuwe breinkraker voor jullie. En slechts weinig mensen kunnen het oplossen.

Welke hond is anders dan de rest?

Regelmatig je brein op de proef stellen, is essentieel voor onze gezondheid. Zeker in tijden waarin we van thuis uit moeten werken. Niets beter dan die grijze hersenmassa aan het werk te zetten met een goede breinkraker.

Op dit plaatje zien we acht honden. Maar de vraag is welke hond er anders uitziet dan de rest. Of misschien zijn het er wel twee, of meer? Bestudeer de prent goed en probeer het correcte antwoord te vinden.

Vond je het gemakkelijk of moeilijk?

Misschien ben je erachter gekomen dat er meer dan één hond anders is.

Tijd om het antwoord te verklappen

Wij moeten toegeven dat we verrast waren toen we het correcte antwoord lazen.

Het juiste antwoord is dat alle acht honden verschillend zijn. Alle honden hebben wel een detail dat ze anders maakt dan de rest.

Dit is bijvoorbeeld de oplossing voor hond nummer 2, 6 en 8.

Kleine details, maar wie had gezegd dat het simpel was?

Had jij er drie gevonden? Er zijn er dus meer! Deel dit bericht om ook je vrienden uit te dagen!

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder