-

Economie

Actrice Alyssa Milano deelt video van bizarre gevolgen corona op haar lichaam.

Naarmate de maanden verstrijken, komen we alsmaar meer te weten over het coronavirus. Sommige mensen ondervinden geen symptomen, terwijl anderen precies heel erg ziek worden. Helaas zijn er ook heel veel doden te betreuren.

De Verenigde Staten krijgt het zwaar te verduren, met de meeste coronabesmettingen en sterfgevallen. Ook actrice Alyssa Milano kreeg het virus. Gelukkig herstelde ze, maar tot op vandaag lijdt ze nog altijd aan de gevolgen van de besmetting. Nu wilde ze het grote publiek bewust maken van deze gevolgen.

View this post on Instagram

#AlyssaMilano ❤️

A post shared by αlyssα jαynє milαno ღ (@alyssamilxno) on

De meeste mensen kennen Alyssa Milano van haar rollen in Who’s the Boss? en Charmed. Onlangs postte ze op haar Instagram een filmpje van zichzelf met de tekst: “Ik heb nog nooit zo’n ziekte gehad. Het voelde alsof er een olifant op mijn borst zat. Ik kon niet eten. Ik ben op twee weken tijd vier kilogram afgevallen. Ik snapte het niet. En de hoofdpijn was ondraaglijk.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Alyssa Milano (@milano_alyssa) op

De actrice wilde haar fans wijzen op de consequenties van het virus. Ze overleefde, maar ze heeft nog altijd last van de effecten ervan. In de onderstaande video zien we een van deze gevolgen heel goed.

Ze schreef: “Ik wilde je laten zien wat Covid-19 met je haar doet. Neem dit alsjeblieft serieus. #DraagEenMondkapje.”

Iedereen heeft de verantwoordelijkheid om de coronamaatregelen na te leven. Alleen samen kunnen we dit overwinnen. Zorg goed voor jezelf en iedereen die je lief is!

Economie

Cameravrouw heeft ‘ander verhaal’ over incident met Joost Klein: ‘Dit is er echt gebeurd’

De cameravrouw, betrokken bij het incident dat leidde tot de diskwalificatie van Joost Klein voor de finale van het Eurovisie Songfestival, heeft een andere lezing van de gebeurtenissen dan de artiest zelf, volgens de directeur-generaal van de European Broadcasting Union, Noel Curran.

In een interview met de Zweedse radiozender Sveriges Radio, vermeldde Curran dat de verklaringen van de cameravrouw verschillen van die van Klein, maar hij specificeerde niet wat haar versie van het verhaal inhoudt.

De directeur-generaal reageerde op een statement van de AVROTROS over het voorval dat ervoor zorgde dat Klein niet kon deelnemen aan het Songfestival.

Volgens de omroep had Klein een “dreigende beweging” gemaakt naar de camera omdat de cameravrouw hem bleef filmen, ondanks zijn herhaalde verzoeken om dat niet te doen. Hij zou de cameravrouw hierbij niet fysiek hebben aangeraakt.

Dit is de eerste keer in de 68-jarige geschiedenis van het Eurovisie Songfestival dat een land wordt gediskwalificeerd nadat de wedstrijd al begonnen is.

Na deze ongekende gebeurtenis is de Eurovisie Songfestivalgemeenschap in rep en roer. De diskwalificatie van Joost Klein heeft niet alleen impact op de Nederlandse delegatie, maar roept ook vragen op over de regelgeving en de handhaving ervan tijdens het festival.

Fans en experts debatteren hevig over de consequenties van dit besluit en de transparantie van het besluitvormingsproces.

Op sociale media hebben zowel supporters van Klein als kijkers die pleiten voor strikte naleving van de regels hun mening niet onder stoelen of banken gestoken.

Deze situatie heeft een levendige discussie op gang gebracht over de grenzen van artistieke vrijheid en respect voor de operationele normen binnen een dergelijk internationaal evenement.

Het Eurovisie Songfestival staat bekend om zijn diversiteit en inclusiviteit, waardoor dit incident des te opmerkelijker is. De organisatie staat nu voor de uitdaging om haar regels te herzien en mogelijk aan te passen om toekomstige conflicten te voorkomen en tegelijkertijd de integriteit van het evenement te waarborgen.

Noel Curran benadrukte dat het belangrijk is om uit dit voorval te leren en het festival te blijven verbeteren voor alle deelnemende landen en artiesten.

Lees verder