Connect with us

Economie

Actrice Alyssa Milano deelt video van bizarre gevolgen corona op haar lichaam.

Naarmate de maanden verstrijken, komen we alsmaar meer te weten over het coronavirus. Sommige mensen ondervinden geen symptomen, terwijl anderen precies heel erg ziek worden. Helaas zijn er ook heel veel doden te betreuren.

De Verenigde Staten krijgt het zwaar te verduren, met de meeste coronabesmettingen en sterfgevallen. Ook actrice Alyssa Milano kreeg het virus. Gelukkig herstelde ze, maar tot op vandaag lijdt ze nog altijd aan de gevolgen van de besmetting. Nu wilde ze het grote publiek bewust maken van deze gevolgen.

View this post on Instagram

#AlyssaMilano ❤️

A post shared by αlyssα jαynє milαno ღ (@alyssamilxno) on

De meeste mensen kennen Alyssa Milano van haar rollen in Who’s the Boss? en Charmed. Onlangs postte ze op haar Instagram een filmpje van zichzelf met de tekst: “Ik heb nog nooit zo’n ziekte gehad. Het voelde alsof er een olifant op mijn borst zat. Ik kon niet eten. Ik ben op twee weken tijd vier kilogram afgevallen. Ik snapte het niet. En de hoofdpijn was ondraaglijk.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Alyssa Milano (@milano_alyssa) op

De actrice wilde haar fans wijzen op de consequenties van het virus. Ze overleefde, maar ze heeft nog altijd last van de effecten ervan. In de onderstaande video zien we een van deze gevolgen heel goed.

Ze schreef: “Ik wilde je laten zien wat Covid-19 met je haar doet. Neem dit alsjeblieft serieus. #DraagEenMondkapje.”

Iedereen heeft de verantwoordelijkheid om de coronamaatregelen na te leven. Alleen samen kunnen we dit overwinnen. Zorg goed voor jezelf en iedereen die je lief is!