-

Economie

Zwarte beer komt even hallo zeggen – vrouw maakt snel een selfie.

Een groepje wandelaars kreeg het gezelschap van een nieuwsgierige zwarte beer. Een van de vrouwen slaagde er zelfs in om een selfie met hem te maken.

Het bizarre incident deed zich voor in het Chipinque Ecological Park in de Mexicaanse stad San Pedro Garza Garcia. De beer wandelde onverstoord naar de wandelaars toe en ging zelfs op zijn achterste poten staan om beter te kunnen ruiken.

We moeten de drie dames bewonderen dat ze zo kalm bleven. Er stond immers een uit de kluiten gewassen wilde beer naast hen!

Dit had veel erger kunnen aflopen, maar gelukkig had de beer geen honger en voelde zich niet bedreigd. De beer wilde gewoon even ruiken, terwijl omstanders hem probeerden weg te lokken.

De vrouw zag meteen in dat dit wel een heel bijzondere situatie was. Ze greep haar telefoon en kon het niet laten om even een selfie met de beer te maken.

Weinig verwonderlijk gingen de beelden compleet viraal. Journalist Yashar Ali legde later uit dat de vrouw niet alleen ontzettend dapper was, maar eigenlijk ook op een correcte manier handelde.

De journaliste verklaarde: “We zien het begin niet, maar ze doen het goed. Wanneer een zwarte beer zo dicht bij je komt, is het te laat om ze nog af te schrikken, tenzij ze aanvallen, dan moet je wel terugvechten. Anders, blijf kalm … ren in geen geval weg. Doe dat echter niet bij een grizzly als ze je aanvallen … speel dood.”

Dit is wellicht gemakkelijker gezegd dan gedaan. Stel je maar eens voor dat er een beer aan je haren komt ruiken!

Aanvallen door zwarte beren komen gelukkig zelden voor. Maar even stoppen om een selfie te maken, is ook niet meteen aan te raden!

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder