-

Economie

Yolanthe slaat terug na gemene opmerking van ‘huismoeke’.

De fans van Yolanthe zijn al langer verrukt over de prachtige, lange lokken van haar zoontje Xess Xava. Nu is er echter een zware online ruzie ontstaan naar aanleiding van de laatste post van Yolanthe.

De schermutseling ontstond nadat iemand een wel heel brutale vraag stelde: ‘Is Xess Xava nu eigenlijk een jongen of een meisje?’

Knuppel in hoenderhok

En dat laten de fans van Yolanthe niet zomaar voorbijgaan. De dame in kwestie krijgt de trouwe volgers van Yolanthe over zich heen. Zo reageerde iemand: “Jemig wat ben jij dom.” Een andere fan laat weten: “Ga je schamen jij met je lelijke kapsel dat je deze vraag stelt.” Yolanthe van haar kant mengt zich ook in de debatten. Ze verduidelijkt fijntjes dat Xess Xava een jongetje is.

Momenteel verblijven Yolanthe en haar zoontje in Los Angeles. De actrice heeft een zware periode achter de rug en hoopt in Amerika door te breken als actrice. Aan Grazia verzekerde ze haar fans: “Jullie raken me niet kwijt, hoor.”

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder