Connect with us

Economie

Yolanthe slaat terug na gemene opmerking van ‘huismoeke’.

De fans van Yolanthe zijn al langer verrukt over de prachtige, lange lokken van haar zoontje Xess Xava. Nu is er echter een zware online ruzie ontstaan naar aanleiding van de laatste post van Yolanthe.

De schermutseling ontstond nadat iemand een wel heel brutale vraag stelde: ‘Is Xess Xava nu eigenlijk een jongen of een meisje?’

Knuppel in hoenderhok

En dat laten de fans van Yolanthe niet zomaar voorbijgaan. De dame in kwestie krijgt de trouwe volgers van Yolanthe over zich heen. Zo reageerde iemand: “Jemig wat ben jij dom.” Een andere fan laat weten: “Ga je schamen jij met je lelijke kapsel dat je deze vraag stelt.” Yolanthe van haar kant mengt zich ook in de debatten. Ze verduidelijkt fijntjes dat Xess Xava een jongetje is.

Momenteel verblijven Yolanthe en haar zoontje in Los Angeles. De actrice heeft een zware periode achter de rug en hoopt in Amerika door te breken als actrice. Aan Grazia verzekerde ze haar fans: “Jullie raken me niet kwijt, hoor.”