Connect with us

Economie

Yolanthe geeft Wesley hoop: ‘Zal altijd van hem blijven houden’.

Als het van Wesley Sneijder (36) afhangt, vormen hij en Yolanthe (35) binnenkort weer gewoon een setje. De grote vraag is of Yo dit ook ziet zitten? Nu reageert de actrice voor de eerste keer op de uitspraken van de ex-voetballer.

Yolanthe onthult aan Privé dat het voor haar emotioneel moeilijk is om de biografie van Wesley te lezen. Daarom heeft ze het boek ook nog niet gelezen. Ze vertelde: “Ik wil er op een rustig moment goed voor gaan zitten.”

Veel meegemaakt

Wesley lichtte tegenover haar wel al een tipje van de sluier. De brunette onthulde: “We hebben in de afgelopen twaalf jaar veel meegemaakt en overwonnen, heel veel mooie dingen, maar ook mindere dingen. We waren pas 23 jaar toen we samen kwamen en hebben lief en leed gedeeld.”

Turbulent leven

De actrice gaat verder: “Ons leven is altijd turbulent geweest. Veel meningen van anderen, indrukwekkende gebeurtenissen, maar beiden moesten we ook altijd blijven presteren. Ondanks het verdriet zal ik er altijd voor Wes zijn.” De twee hebben dus nog altijd de beste verstandhouding. Cabau voegt er nog aan toe dat ze gewoon het allerbeste wil voor hem. En misschien mag Wesley wel blijven hopen. Ze zei nog: “Dit boek wilde hij heel graag, het is zijn verhaal en ik ben blij voor hem als hij blij is. Ik zal altijd van Wes houden.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op