-

Economie

Yolanthe geeft Wesley hoop: ‘Zal altijd van hem blijven houden’.

Als het van Wesley Sneijder (36) afhangt, vormen hij en Yolanthe (35) binnenkort weer gewoon een setje. De grote vraag is of Yo dit ook ziet zitten? Nu reageert de actrice voor de eerste keer op de uitspraken van de ex-voetballer.

Yolanthe onthult aan Privé dat het voor haar emotioneel moeilijk is om de biografie van Wesley te lezen. Daarom heeft ze het boek ook nog niet gelezen. Ze vertelde: “Ik wil er op een rustig moment goed voor gaan zitten.”

Veel meegemaakt

Wesley lichtte tegenover haar wel al een tipje van de sluier. De brunette onthulde: “We hebben in de afgelopen twaalf jaar veel meegemaakt en overwonnen, heel veel mooie dingen, maar ook mindere dingen. We waren pas 23 jaar toen we samen kwamen en hebben lief en leed gedeeld.”

Turbulent leven

De actrice gaat verder: “Ons leven is altijd turbulent geweest. Veel meningen van anderen, indrukwekkende gebeurtenissen, maar beiden moesten we ook altijd blijven presteren. Ondanks het verdriet zal ik er altijd voor Wes zijn.” De twee hebben dus nog altijd de beste verstandhouding. Cabau voegt er nog aan toe dat ze gewoon het allerbeste wil voor hem. En misschien mag Wesley wel blijven hopen. Ze zei nog: “Dit boek wilde hij heel graag, het is zijn verhaal en ik ben blij voor hem als hij blij is. Ik zal altijd van Wes houden.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder