-

Economie

Vrouw belt takelwagen om plaats te maken op volle parking.

Een vrouw in Schoorl raakte zo gefrustreerd dat ze geen plekje vond op de parking, dat ze een takelwagen belde om plaats vrij te maken.

Wijkagent Bas Wijnen maakt op Twitter melding van het voorval. Hij schreef: “Zij zocht 1 geparkeerd staande auto uit en stond erop dat die auto weggesleept werd, zodat zij op die plek kon parkeren.”

Het takelbedrijf ging uiteraard niet in op de vraag. De wijkagent legt uit: “Zij betaalde de takelateur, omdat hij anders voor niets gekomen was.” Dezelfde dag zorgde de dame nog voor meer heibel. Nadat ze in een tankstation meerdere noodknoppen had ingedrukt, is ze aangehouden wegens openbare ordeverstoring.

De crisisdienst adviseerde om de vrouw te laten opnemen.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder