Connect with us

Economie

Vloekende man probeert elektrische auto vol te tanken bij tankstation.

Een man is gefilmd hoe hij probeerde om zijn elektrische auto, een Tesla, vol te tanken bij een tankstation. Na verloop van tijd gaf hij het vloekend op.

Vandaag is het niet gemakkelijk om iets doms te doen dat niet ongemerkt voorbij gaat. Iedereen heeft tegenwoordig een smartphone en voor je het beseft, gaan je stomme acties viraal. Dat was ook het geval voor deze man uit Las Vegas.

Deze bestuurder wist blijkbaar niet dat zijn Tesla Model 3 een elektrische wagen was. Goochelaar Justin Flom stond achter de bestuurder en filmde het tafereel dankbaar.

De man stapt uit zijn auto en kijkt om zich heen. Dan duikt hij even de auto in en een passagier zegt: “Misschien gooit hij gewoon even iets weg?”

Daarna stapt de chauffeur weer uit met zijn portefeuille. Op dat ogenblik worden zijn plannen duidelijk.

De bestuurder opent de laadpoort van de elektrische auto en probeert het tankpistool erin te proppen. Dat lukt natuurlijk niet.

Vervolgens loopt hij rond de auto om de tankdop te vinden, die er uiteraard niet op zit. Wat doe je in dergelijke gevallen? Inderdaad, even googelen. De man pakt zijn telefoon en begint naar informatie te zoeken. En ja hoor, dan valt zijn euro! De bestuurder rijdt uiteindelijk gefrustreerd weg.

Weinig verwonderlijk gingen de beelden compleet viraal. Heel wat mensen speculeren over de ware toedracht. Misschien was het een huurauto? Of was het een geleende auto van een vriend? Of misschien kocht hij de auto zonder te beseffen dat het een elektrische wagen was?

Het filmpje zorgde uiteraard voor heel wat hilariteit. Anderen twijfelen dan weer en menen dat het hele tafereel in scène is gezet. Wat denk jij hiervan? Laat van je horen in de reacties!