-

Economie

Vloekende man probeert elektrische auto vol te tanken bij tankstation.

Een man is gefilmd hoe hij probeerde om zijn elektrische auto, een Tesla, vol te tanken bij een tankstation. Na verloop van tijd gaf hij het vloekend op.

Vandaag is het niet gemakkelijk om iets doms te doen dat niet ongemerkt voorbij gaat. Iedereen heeft tegenwoordig een smartphone en voor je het beseft, gaan je stomme acties viraal. Dat was ook het geval voor deze man uit Las Vegas.

Deze bestuurder wist blijkbaar niet dat zijn Tesla Model 3 een elektrische wagen was. Goochelaar Justin Flom stond achter de bestuurder en filmde het tafereel dankbaar.

De man stapt uit zijn auto en kijkt om zich heen. Dan duikt hij even de auto in en een passagier zegt: “Misschien gooit hij gewoon even iets weg?”

Daarna stapt de chauffeur weer uit met zijn portefeuille. Op dat ogenblik worden zijn plannen duidelijk.

De bestuurder opent de laadpoort van de elektrische auto en probeert het tankpistool erin te proppen. Dat lukt natuurlijk niet.

Vervolgens loopt hij rond de auto om de tankdop te vinden, die er uiteraard niet op zit. Wat doe je in dergelijke gevallen? Inderdaad, even googelen. De man pakt zijn telefoon en begint naar informatie te zoeken. En ja hoor, dan valt zijn euro! De bestuurder rijdt uiteindelijk gefrustreerd weg.

Weinig verwonderlijk gingen de beelden compleet viraal. Heel wat mensen speculeren over de ware toedracht. Misschien was het een huurauto? Of was het een geleende auto van een vriend? Of misschien kocht hij de auto zonder te beseffen dat het een elektrische wagen was?

Het filmpje zorgde uiteraard voor heel wat hilariteit. Anderen twijfelen dan weer en menen dat het hele tafereel in scène is gezet. Wat denk jij hiervan? Laat van je horen in de reacties!

Economie

Glennis Grace zorgt voor veel ophef met haar wel erg diepe inkijk

De loopbaan van Glennis Grace heeft een forse tegenslag ervaren na een incident waarbij ze betrokken was bij een fysiek conflict in een lokale Jumbo supermarkt.

Na dit voorval vond de zangeres zichzelf terug met een taakstraf, specifiek het wieden van onkruid op een begraafplaats, een situatie die haar ongetwijfeld tot nadenken stemde.

Te midden van zo’n publieke vernedering rijst de vraag: hoe vind je je weg terug na zo’n debacle? Er lijkt een beproefde strategie te bestaan om de aandacht af te leiden en een comeback te maken: een gedurfde modieuze keuze omarmen.

In een beweging die suggereert dat ze klaar is om de focus te verleggen van de controverse, heeft Glennis onlangs een publieke verschijning gemaakt die ongetwijfeld veel aandacht zal trekken, zij het niet om de redenen die men zou verwachten.

Ze bezocht een kapsalon, een op het eerste gezicht alledaagse activiteit, maar de manier waarop ze ervoor koos deze ervaring op sociale media te delen is allesbehalve gewoon.

Via haar Instagram Story plaatste ze beelden van haar bezoek, maar het is duidelijk dat het doel niet was om een nieuwe haarstijl te tonen. In plaats daarvan trok Glennis strategisch de aandacht naar haar decolleté, ervoor zorgend dat dit het middelpunt van de conversatie werd.
Glennis Grace

Deze aanpak, hoewel zeker gedurfd, weerspiegelt een bekende tactiek in de wereld van beroemdheden en public relations: het verhaal omleiden.

Door ervoor te kiezen haar uiterlijk op zo’n opvallende manier te benadrukken, verandert ze niet alleen haar look, maar probeert ze de publieke discussie in een nieuwe richting te sturen.
Glennis Grace

De suggestie om een koud kompres bij de hand te houden voordat men haar posts bekijkt, voegt een speels, zo niet ondeugend, element toe aan haar strategie, wat aangeeft dat ze zich niet alleen bewust is van de impact die dergelijke beelden kunnen hebben, maar ook actief betrokken is bij haar publiek op haar eigen voorwaarden.

Deze episode in de carrière van Glennis Grace is een getuigenis van de complexiteit van het openbare leven en de diverse strategieën die publieke figuren toepassen om hun imago te beheren.
Glennis Grace

Hoewel het nog te vroeg is om te zeggen hoe effectief deze specifieke zet zal zijn in het veranderen van de publieke perceptie of het herstellen van haar reputatie, is het een duidelijk teken dat ze nog niet klaar is om uit de schijnwerpers te stappen.
Glennis Grace

In plaats daarvan kiest ze ervoor om de nasleep van een controverse te navigeren met een mix van durf en een knipoog naar het eeuwenoude adagium dat soms een verandering van imago een nieuw hoofdstuk kan inluiden.

Lees verder