Connect with us

Economie

Vloekende man probeert elektrische auto vol te tanken bij tankstation.

Een man is gefilmd hoe hij probeerde om zijn elektrische auto, een Tesla, vol te tanken bij een tankstation. Na verloop van tijd gaf hij het vloekend op.

Vandaag is het niet gemakkelijk om iets doms te doen dat niet ongemerkt voorbij gaat. Iedereen heeft tegenwoordig een smartphone en voor je het beseft, gaan je stomme acties viraal. Dat was ook het geval voor deze man uit Las Vegas.

Deze bestuurder wist blijkbaar niet dat zijn Tesla Model 3 een elektrische wagen was. Goochelaar Justin Flom stond achter de bestuurder en filmde het tafereel dankbaar.

De man stapt uit zijn auto en kijkt om zich heen. Dan duikt hij even de auto in en een passagier zegt: “Misschien gooit hij gewoon even iets weg?”

Daarna stapt de chauffeur weer uit met zijn portefeuille. Op dat ogenblik worden zijn plannen duidelijk.

De bestuurder opent de laadpoort van de elektrische auto en probeert het tankpistool erin te proppen. Dat lukt natuurlijk niet.

Vervolgens loopt hij rond de auto om de tankdop te vinden, die er uiteraard niet op zit. Wat doe je in dergelijke gevallen? Inderdaad, even googelen. De man pakt zijn telefoon en begint naar informatie te zoeken. En ja hoor, dan valt zijn euro! De bestuurder rijdt uiteindelijk gefrustreerd weg.

Weinig verwonderlijk gingen de beelden compleet viraal. Heel wat mensen speculeren over de ware toedracht. Misschien was het een huurauto? Of was het een geleende auto van een vriend? Of misschien kocht hij de auto zonder te beseffen dat het een elektrische wagen was?

Het filmpje zorgde uiteraard voor heel wat hilariteit. Anderen twijfelen dan weer en menen dat het hele tafereel in scène is gezet. Wat denk jij hiervan? Laat van je horen in de reacties!

Lees verder

Economie

Triest nieuws over dochtertjes Maxime Meiland: “ongeneselijk ziek”

Maxime Meiland is met de dood bedreigd nadat zij en haar moeder Erica een aantal uitspraken hadden gedaan over de islam. Ze hadden het voornamelijk over hoofddoeken en dat is niet goed aangekomen. Er is namelijk ontzettend veel ophef over ontstaan.

Vooral Erica ging los over de Islam en vindt dat er niet meer naar Nederland zouden moeten komen. Ze noemde vrouwen in Boerka’s zelfs ‘pinguïns’.

“Ze vindt vooral het hoofddoek dragen waanzin. Wat ook logisch is want waarom moet een vrouw haar haar verbergen omdat mannen een probleem hebben met hun seksualiteit. Zo wordt de vrouw weer de dupe.”

Toen ze deze uitspraken had gedaan ging het voornamelijk los op Instagram en worden ze met de dood bedreigd: “Kanker racist dat je bent ik hoop dat je kanker kind dood gaat lelijke kanker hoer. Ik hoop dat je kanker krijgt inclusief je kind. Als je dood bent kom ik nog ff een keer op je graf pissen.”

De dochtertjes van Maxime worden ook met de dood bedreigt: “Ik wens je kind de dood toe en ik hoop dat ze ongeneselijk ziek wordt lelijke kanker baby ook. Schaam je diep”, wordt er op Instagram gezegd.

Bron: leefspiritueel.nu

Lees verder

Economie

Bebloede Lil’ Kleine met pistool beroofd

Gisteravond, vlak voor een feestje in Rotterdam is Jorik Scholten beroofd van zijn horloge.

Het gebeurde toen het feestje was afgelopen en drie mensen hem buiten aan het opwachten waren. Toen hij het pand van de album-release party van producent en dj Jack Shirak (28) verliet waren er drie mannen op hem aan het wachten buiten. Hij werd hij met een pistool tegen zijn hoofd geslagen en werd het horloge van zijn pols getrokken.

Kleine was niet alleen want meerdere mensen zagen het gebeuren en de mensen die nog op het feestje waren werden gewaarschuwd. Jorrik werd ook onder schot gehouden door het pistool zeggen meerdere getuigen.

Lil Kleine zat onder het bloed en er was veel politie ter plekke.

‘Gisteravond is er aan de Willemskade in Rotterdam een poging beroving geweest. De melding hiervan kwam rond 23.45 uur binnen. We onderzoeken of er nog iets is buitgemaakt bij de beroving. Dat staat nog niet vast, maar is ook niet uitgesloten.

Het was een gewelddadige en een gewapende poging overval. We hebben nog geen aanhoudingen verricht. Het onderzoek daaromheen is in volle gang. We willen weten wat er precies is gebeurd. We horen getuigen die op dit moment bij ons in beeld zijn en lezen camerabeelden in de omgeving uit.

Als iemand iets heeft gezien, kunnen ze bellen naar 0900-8844. Tips zijn altijd welkom’, zei de politie.

Lees verder

Economie

Zien: Memphis Depay showt hoe rijk hij is, brengt stoere rapvideo uit

Memphis Depay is dit WK nog niet echt in vorm zeg maar. We hebben het niet nagekeken, maar de man die de bank in Barcelona warm houdt, heeft in twee wedstrijden vermoedelijk drie balcontacten gehad. Ergens snappen we wel waarom…

Memphis is namelijk ook rapper. En laat hij nu net voor het WK een nieuwe clip uitgebracht hebben. Samen met ene Quinsy Promes, die Nederland angstvallig vermijdt omdat hij verdacht wordt van het neersteken van zijn neef. De twee hebben een rotsvast vertrouwen in hun rapskills.

Bekijk onderstaand de video.

Bron: leefspiritueel.nu

Lees verder
Advertisement

Trending