-

Verhalen

Verliefde stier achtervolgt vrachtwagen met koe – nu zijn ze terug samen.

De romance tussen deze stier en deze koe raakte bij heel wat mensen een gevoelige snaar. De ontroerende beelden van de stier die de vrachtwagen achtervolgde, gingen compleet viraal en uiteindelijk zorgde het zelfs voor een hereniging!

In de video zien we hoe een Indiase stier, Manajamalai, bijna een kilometer lang achter een vrachtwagen rent. Achter in de vrachtwagen zit de koe genaamd Lakshmi, met wie de stier samenwoonde.

De stier in Tamil Nadu in India is het niet eens met het feit dat zijn partner wordt meegenomen. Hij wilde niet dat zijn tortelduifje wegging en bleef de vrachtwagen achtervolgen.

De koe was verkocht door een inwoner van Palamedu. Manikandan heeft een theewinkeltje en laadde het koebeest in zijn vrachtwagen.

De man legde uit: “De koe in de video is Lakshmi en ze was de voorbije vier jaar bij mijn familie. We hadden financiële problemen vanwege de lockdown en besloten om Lakshmi te verkopen aan een melkveebedrijf.”

De hartverscheurende beelden van de twee dieren roerde de inwoners van de staat tot tranen toe. Mensen boden Manikandan spontaan geld aan om de koe terug te brengen.

Toen O. Jayapradeep, een vooraanstaande politicus, over het voorval hoorde, wist hij meteen wat hem te doen stond. Hij besloot om de koe terug te kopen en haar te herenigen met de stier.

Wat een prachtig verhaal! Wist jij dat koeien zo’n diepe emoties hadden?

Verhalen

Ouder dan 100 werden ze verliefd in verpleeghuis – nu zijn ze getrouwd.

De beste liefdesverhalen hebben hun hoogtes en dalen, de ene al wat dramatischer dan de andere. We vergeten het soms, zeker in slechte tijden, maar liefde is overal en waar we dat het minst zouden verwachten.

Liefde is een van de meest intense gevoelens ter wereld en er zijn maar weinig dingen die zo vurig zijn als ware liefde.

De warmte in je lichaam is onbeschrijflijk. Iedereen kent dit verliefde gevoel wel. Vroeg of laat mag je het ervaren. Hoe intens de liefde is en wanneer het gebeurt, hangt af van persoon tot persoon.

Sommigen ervaren het al in hun jeugd, anderen wanneer ze in de bloei van hun leven zijn, en nog anderen in het verpleeghuis.

Deze twee tortelduifjes ontdekten elkaar in een verpleeghuis en nu stapten ze in het huwelijksbootje.

John en Phyllis Cook leerden elkaar kennen in een bejaardentehuis in Ohio. Ze waren op slag verliefd. Nu bezegelden ze hun liefde met een huwelijk! Dit koppel is het levende bewijs dat het nooit te laat is om verliefd te worden!

John (100) en Phyllis (103) werden drie jaar geleden verliefd.

Hun liefde was zo groot, dat besloten om te trouwen, amper een jaar na hun eerste afspraakje. Hun verpleeghuis in Ohio doet het verhaal op Facebook.

Phyllis Cook legde uit aan WNWO: “Om eerlijk te zijn, we waren verliefd op elkaar. Ik snap dat dat misschien overdreven klinkt, maar we waren echt verliefd op elkaar.”

John en Phyllis zijn beiden twee keer getrouwd geweest, maar deze derde keer was voor hen de normaalste zaak van de wereld.

John vertelde: “We vullen elkaar op vele manieren aan en we houden van elkaars gezelschap.”

Gevraagd wat John het liefste zou doen, antwoordt John mysterieus: “Nou, daar zou ik waarschijnlijk niet over moeten praten.”

Echte liefde is iets geweldig! Denk eraan: je bent nooit te oud om verliefd te worden!

Lees verder