Connect with us

Verhalen

Verliefde stier achtervolgt vrachtwagen met koe – nu zijn ze terug samen.

De romance tussen deze stier en deze koe raakte bij heel wat mensen een gevoelige snaar. De ontroerende beelden van de stier die de vrachtwagen achtervolgde, gingen compleet viraal en uiteindelijk zorgde het zelfs voor een hereniging!

In de video zien we hoe een Indiase stier, Manajamalai, bijna een kilometer lang achter een vrachtwagen rent. Achter in de vrachtwagen zit de koe genaamd Lakshmi, met wie de stier samenwoonde.

De stier in Tamil Nadu in India is het niet eens met het feit dat zijn partner wordt meegenomen. Hij wilde niet dat zijn tortelduifje wegging en bleef de vrachtwagen achtervolgen.

De koe was verkocht door een inwoner van Palamedu. Manikandan heeft een theewinkeltje en laadde het koebeest in zijn vrachtwagen.

De man legde uit: “De koe in de video is Lakshmi en ze was de voorbije vier jaar bij mijn familie. We hadden financiële problemen vanwege de lockdown en besloten om Lakshmi te verkopen aan een melkveebedrijf.”

De hartverscheurende beelden van de twee dieren roerde de inwoners van de staat tot tranen toe. Mensen boden Manikandan spontaan geld aan om de koe terug te brengen.

Toen O. Jayapradeep, een vooraanstaande politicus, over het voorval hoorde, wist hij meteen wat hem te doen stond. Hij besloot om de koe terug te kopen en haar te herenigen met de stier.

Wat een prachtig verhaal! Wist jij dat koeien zo’n diepe emoties hadden?