-

Nederland

Twitter haalt ‘onbenullige’ Dave Roelvink zwaar door de mangel.

Het optreden van Dave Roelvink bij ‘Op1’ deze week ging niet onopgemerkt voorbij. Samen met drie andere influencers hadden ze het over de verspreiding van het coronavirus. Het RIVM is van plan om een campagne te voeren onder jongeren om hen meer bewust te maken over het virus. Influencers zouden daarbij een rol kunnen spelen. Dave scoorde echter niet zo’n goede punten bij de Twitter gemeenschap.

De jongste Roelvink-telg was onlangs nog het onderwerp van controverse omdat hij een negatieve reisadvies naar Turkije genegeerd had. Hij was naar het land afgereisd om neptanden te laten plaatsen. Daarna moest hij normaal in zelfquarantaine, maar die regel lapte hij vrolijk aan zijn laars. In het programma legt hij uit waarom: “Ik ben zeker tegen het verspreiden van het virus, maar werken de maatregelen in mijn ogen? Ik vind ze krom.”

Dave gaat verder: “Als je nu in een land leeft waar je eigenlijk wel een prostitué mag bezoeken als laatste van de dag waar er al dertig overheen zijn geweest, maar je je eigen moeder geen knuffel mag geven. Dat zijn bepaalde regels, waarvan je denkt: hoe serieus is dat?” Dat neemt niet weg dat hij het virus wel heel ernstig neemt en het zorgwekkend vindt dat het zich opnieuw aan het verspreiden is. Hij voegde er aan toe: “Ik vind het moeilijk om het virus serieus over te laten komen door de absurde maatregelen die er zijn gekomen.”

Twitter gaat los

Mensen op Twitter reageerden compleet verbolgen op de uitspraken van Dave. Iemand merkte op: “Zo te zien heeft Dave de Lagere Influencer School gedaan. Ouders let op! Hier kijkt jullie kroost dus hele dagen naar! Wat een eye-opener!” Een ander vraagt zich openlijk af: “Dus heel veel jongeren volgen Dave Roelvink? Hoe veel dieper kunnen we zinken?”

Nederland

Maxime Meiland ziet zich geconfronteerd met aanzienlijke financiële uitdagingen: ‘Niemand lijkt bereid die grot voor 2,2 miljoen euro te kopen!’

Maxime Meiland en haar vriend Leroy Molkenboer besloten eerder dit jaar een villa te verwerven met een aanzienlijke prijskaart van maar liefst 2,2 miljoen euro.

Echter, nog geen jaar later blijkt dat het huis behoorlijk wat gebreken vertoont en een energielabel G heeft.

Dit label, waarbij ‘G’ staat voor ‘Grot’, werd onthuld door tv-makelaar Alex van Keulen in RTL Boulevard.

Alex legde uit: “Er zijn ook huizen te koop voor dezelfde prijs, maar met een energielabel A. Ja, G staat echt voor grot. Dat betekent dat je constant moet blijven verwarmen.

Het aanbrengen van muurisolatie in zo’n woning is een kostbare zaak, denk aan meer dan 100 duizend euro om dit te herstellen. Ik wens ze veel succes, maar ik heb het gevoel dat deze woning nog wel even te koop zal blijven staan.”

Ondertussen blijkt dat Maxime en Leroy recentelijk twee aangrenzende percelen hebben verworven om twee afzonderlijke huizen te laten bouwen.
Maxime Meiland

De exacte plannen zijn nog onduidelijk, maar het lijkt erop dat ze niet samen onder één dak willen wonen, maar naast elkaar.

De bouwwerkzaamheden moeten nog van start gaan, en zelfs de eerste heipaal is nog niet de grond in gegaan. Maxime heeft echter dringend tijd nodig om haar villa te verkopen, gezien de maandelijkse hypotheeklasten van 14.000 euro en de oplopende stookkosten nu de winter nadert.
Maxime Meiland
Het komt vaak voor dat huizen met een energielabel en prijsklasse als deze jarenlang te koop blijven staan. Gedurende deze periode blijven de kosten opstapelen voor Maxime en Leroy. Hopelijk kunnen Martien en Erica bijspringen in geval van nood.

Lees verder