-

Economie

Sylvie verklapt hoe ze haar killerbody in shape houdt.

Sylvie Meis trakteert haar volgers met de regelmaat van de klok op foto’s in bikini. Aan Grazia onthulde de kleine diva van 42 hoe ze haar zomerlijf in vorm houdt. Sylvie: “Hup van die bank af, discipline!”

Vasten

Sylvie maakt er geen geheim van dat ze hard werkt om haar lichaam in shape te houden. De blondine doet onder meer aan zogenaamd intermittent fasting. De presentatrice legt uit: “Mijn laatste maaltijd is rond zes uur ’s avonds. Het ontbijt stel ik uit tot elf, half twaalf ‘s middags. Je eet niet zozeer minder calorieën, maar wel in een kortere time frame waardoor je je lichaam meer de kans geeft om vet te verbranden. Sporten doe ik dan ook op een lege maag. Al met al word je er wat leaner door.”

Gezonde voeding

Sylvie zweert bij lichte maaltijden en vermijdt alcohol en slechte koolhydraten. Over haar eetpatroon zegt ze: “Verder is mijn mantra ‘vis en groente’, aangevuld met gezonde vetten zoals eieren en avocado’s.” Ze gaat vooral voor licht verteerbare maaltijden: “k ben gek op lichte, frisse gerechten: vers gegrilde vis zoals zeebaars, gegrilde asperges, tartaar van zalm of tonijn, een salade met scampi’s, koude komkommer- of tomatensoep.”

Sport

Uiteraard is ook voldoende lichaamsbeweging belangrijk om je lichaam in vorm te houden. En daar is Sylvie best gedisciplineerd in. Daarover vertelde de diva: “Mijn redding tijdens corona was dat ik thuis mijn eigen gym heb. Verder heb ik lange wandelingen langs de Alster gemaakt, hup van die bank af, discipline.”

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder