-

Economie

Sylvie verklapt hoe ze haar killerbody in shape houdt.

Sylvie Meis trakteert haar volgers met de regelmaat van de klok op foto’s in bikini. Aan Grazia onthulde de kleine diva van 42 hoe ze haar zomerlijf in vorm houdt. Sylvie: “Hup van die bank af, discipline!”

Vasten

Sylvie maakt er geen geheim van dat ze hard werkt om haar lichaam in shape te houden. De blondine doet onder meer aan zogenaamd intermittent fasting. De presentatrice legt uit: “Mijn laatste maaltijd is rond zes uur ’s avonds. Het ontbijt stel ik uit tot elf, half twaalf ‘s middags. Je eet niet zozeer minder calorieën, maar wel in een kortere time frame waardoor je je lichaam meer de kans geeft om vet te verbranden. Sporten doe ik dan ook op een lege maag. Al met al word je er wat leaner door.”

Gezonde voeding

Sylvie zweert bij lichte maaltijden en vermijdt alcohol en slechte koolhydraten. Over haar eetpatroon zegt ze: “Verder is mijn mantra ‘vis en groente’, aangevuld met gezonde vetten zoals eieren en avocado’s.” Ze gaat vooral voor licht verteerbare maaltijden: “k ben gek op lichte, frisse gerechten: vers gegrilde vis zoals zeebaars, gegrilde asperges, tartaar van zalm of tonijn, een salade met scampi’s, koude komkommer- of tomatensoep.”

Sport

Uiteraard is ook voldoende lichaamsbeweging belangrijk om je lichaam in vorm te houden. En daar is Sylvie best gedisciplineerd in. Daarover vertelde de diva: “Mijn redding tijdens corona was dat ik thuis mijn eigen gym heb. Verder heb ik lange wandelingen langs de Alster gemaakt, hup van die bank af, discipline.”

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder