Connect with us

Economie

Sylvie verklapt hoe ze haar killerbody in shape houdt.

Sylvie Meis trakteert haar volgers met de regelmaat van de klok op foto’s in bikini. Aan Grazia onthulde de kleine diva van 42 hoe ze haar zomerlijf in vorm houdt. Sylvie: “Hup van die bank af, discipline!”

Vasten

Sylvie maakt er geen geheim van dat ze hard werkt om haar lichaam in shape te houden. De blondine doet onder meer aan zogenaamd intermittent fasting. De presentatrice legt uit: “Mijn laatste maaltijd is rond zes uur ’s avonds. Het ontbijt stel ik uit tot elf, half twaalf ‘s middags. Je eet niet zozeer minder calorieën, maar wel in een kortere time frame waardoor je je lichaam meer de kans geeft om vet te verbranden. Sporten doe ik dan ook op een lege maag. Al met al word je er wat leaner door.”

Gezonde voeding

Sylvie zweert bij lichte maaltijden en vermijdt alcohol en slechte koolhydraten. Over haar eetpatroon zegt ze: “Verder is mijn mantra ‘vis en groente’, aangevuld met gezonde vetten zoals eieren en avocado’s.” Ze gaat vooral voor licht verteerbare maaltijden: “k ben gek op lichte, frisse gerechten: vers gegrilde vis zoals zeebaars, gegrilde asperges, tartaar van zalm of tonijn, een salade met scampi’s, koude komkommer- of tomatensoep.”

Sport

Uiteraard is ook voldoende lichaamsbeweging belangrijk om je lichaam in vorm te houden. En daar is Sylvie best gedisciplineerd in. Daarover vertelde de diva: “Mijn redding tijdens corona was dat ik thuis mijn eigen gym heb. Verder heb ik lange wandelingen langs de Alster gemaakt, hup van die bank af, discipline.”