Connect with us

Economie

Sylvie Meis gaat binnenkort dan tóch trouwen.

Sylvie Meis en haar verloofde Niclas Castello hebben een nieuwe datum geprikt voor hun bruiloft. Het koppel stapt volgende maand in het huwelijksbootje. Dat verklapte de kleine diva aan het Duitse blad Gala.

Normaal was het huwelijk gepland in mei, maar de coronacrisis strooide roet in het eten. De locatie is ongewijzigd. De blondine vertelde: “We gaan trouwen in Florence, Italië is ons favoriete land. Ik werd helemaal verliefd op de locatie, een prachtig boetiekhotel met een fantastisch uitzicht over de stad. Zeer stijlvol en met een gespiegelde balzaal zoals Versailles.” Het feest zal maar liefst vier dagen lang duren.

Vrijgezellenfeestje

Het voorbije weekend vierde de kleine diva alvast haar vrijgezellenfeestje. Ze bracht de nacht door in een spahotel in de buurt van het Duitse Kiel met haar vier beste vriendinnen.