Connect with us

Economie

Sprookjeshuwelijk Kim Kardashian en Kanye West zo goed als voorbij na slippertje.

Kanye West onthulde dat hij van Kim Kardashian probeert te scheiden nadat zij in een hotel een ontmoeting had met rapper Meek Hill. Dat liet Kanye verstaan in een verwarde reeks berichten op Twitter.

Hij zegt dat Kim over de schreef ging toen ze rapper Meek Hill bijna twee jaar geleden ontmoette in een hotel. Daar zouden ze praten over hervormingen in het gevangeniswezen. Meek Hill is zelf een ex-bajesklant.

Ook herhaalde Kanye dat Kim en zijn schoonmoeder Kris Jenner twee dokters hadden laten overkomen om hem in een ziekenhuis te laten opnemen. De vrouwen maken zich zorgen over zijn mentale toestand. Ondertussen is de rapper ondergedoken in een bunker.

De presidentskandidaat barstte zondag nog in tranen uit tijdens zijn eerste presidentiële meeting. Daar schreeuwde Kanye dat hij had aangedrongen op een abortus toen Kim zwanger was van North. Heel wat fans maken sindsdien ernstige zorgen over zijn mentaal welzijn.

View this post on Instagram

Happy Birthday to my King

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on