-

Economie

Schattige peuter (1) is chef-kok met meer dan 1,5 miljoen volgers op Instagram.

Van wereldberoemde chef-koks tot celebrities wereldwijd, mensen smullen van de social media content geserveerd door Kobe Wian, een eenjarige thuiskok, die bewijst dat leeftijd geen grenzen kent in de keuken.

Zijn ouders leiden Kobe Eats, de Instagram account van hun zoon met meer dan 1,5 miljoen volgers, een TikTok, een Twitter pagina en een website, allemaal gewijd aan koken.

“We zijn heel praktisch met hem en koken was een van die dingen, waarbij het zelfs niet over het eten ging, maar in de eerste plaats over leren en verfijnen van motorische vaardigheden. En de keuken is daar de uitgelezen plek voor”, vertelde Ashley Wian. “Hij vond het zo leuk, dus filmden we het en zo is het allemaal begonnen.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door KOBE EATS (@kobe_yn) op

Succesformule

Ashley Wian legde haar succesrecept uit voor drie personen en telkens besteden ze 45 minuten aan het koken.

Ze begint te koken om 16:30 uur, maakt de ingrediënten klaar met Kobe, die in zijn schattige outfit met rode koksmuts aan het aanrecht zit. Ze filmen de hele bereiding in de keuken en genieten stipt om 17:15 uur van het avondmaal.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door KOBE EATS (@kobe_yn) op

Hoewel de meeste ingrediënten in het gerecht terechtkomen, glipt er ook wel eens iets door de kleine vingertjes van Kobe. Na een beetje bewerken, wat Wian gewoon op haar telefoon doet, gaat de video daarna op de social media.

“Toen Jennifer Aniston een video van hem likete, was ik in de zevende hemel. Ik dacht, wauw, ze weet dat Kobe bestaat”, vertelde Wian. Andere fans zijn de persoonlijke koks van J-Lo en Alex Rodriguez, actrice Catherina Zeta Jones en zelfs Gordon Ramsay.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door KOBE EATS (@kobe_yn) op

“Kobe is avontuurlijk ingesteld. Hij is van niets bang”, legde Wian uit. “We moedigen hem constant aan om nieuwe voeding te proberen en het begon toen hij zes maanden oud was met elke dag iets nieuws om te eten.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door KOBE EATS (@kobe_yn) op

Hoewel de meeste reacties positief zijn, zijn er ook wel eens negatieve opmerkingen. Wian zegt dat de veiligheid van haar zoon de eerste prioriteit is.

Maar of het nu gaat of het mengen van tomaten en uien voor een Italiaans gerechtje of het kruiden van een steak, dit kleintje heeft aanleg voor koken en mensen hebben honger naar meer.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder