Connect with us

Economie

Ronnie Flex zegt sorry: ‘Niemand moet dood voor mijn comfort’.

Ronnie Flex is de laatste tijd tot nieuwe inzichten gekomen. De rapper geeft aan dat hij nu heel fel tegen dierenleed gekant is.

Ronnie doet op Twitter een opvallende bekentenis. Hij schreef: “Ben gewoon boos dat de wereld me zo dom heeft gemaakt.. ben schuldig aan alles.. bont dragen, leer dragen, vlees eten en verspillen.” Ronnie zegt dat er niemand door moet voor zijn luxe en comfort en dat hij geen barbaar is.

Dierentuinen dicht

Daarom vindt de rapper nu ook dat dierentuin gesloten moeten worden. Hij stelt dat alle dieren vrij zouden moeten leven. Ronnie kondigt aan: “Ik ga er nooit meer een euro aan spenderen.” De rapper zegt dat hij voor zijn videoclips ook geen dieren meer zal gebruiken. Hij voegde er nog aan toe: “Voor mijn gevoel zijn honden de enige dieren die met mensen willen zijn.. al die andere, just let them be free and be them.”

View this post on Instagram

BLM??

A post shared by Nori ?? (@ronnieflex010) on