-

Economie

Ronnie Flex zegt sorry: ‘Niemand moet dood voor mijn comfort’.

Ronnie Flex is de laatste tijd tot nieuwe inzichten gekomen. De rapper geeft aan dat hij nu heel fel tegen dierenleed gekant is.

Ronnie doet op Twitter een opvallende bekentenis. Hij schreef: “Ben gewoon boos dat de wereld me zo dom heeft gemaakt.. ben schuldig aan alles.. bont dragen, leer dragen, vlees eten en verspillen.” Ronnie zegt dat er niemand door moet voor zijn luxe en comfort en dat hij geen barbaar is.

Dierentuinen dicht

Daarom vindt de rapper nu ook dat dierentuin gesloten moeten worden. Hij stelt dat alle dieren vrij zouden moeten leven. Ronnie kondigt aan: “Ik ga er nooit meer een euro aan spenderen.” De rapper zegt dat hij voor zijn videoclips ook geen dieren meer zal gebruiken. Hij voegde er nog aan toe: “Voor mijn gevoel zijn honden de enige dieren die met mensen willen zijn.. al die andere, just let them be free and be them.”

View this post on Instagram

BLM??

A post shared by Nori ?? (@ronnieflex010) on

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder