-

Economie

Rachel Hazes ondanks ruzie kinderen toch blije oma.

De zoontjes van André en Roxeanne Hazes, André en Fender, leerden elkaar pas onlangs voor het eerst kennen. De neefjes hadden de tijd van hun leven. Het leek wel alsof er niets aan de hand was. De kleintjes beseffen natuurlijk niet dat hun ouders blijkbaar een soort koude oorlog hebben. Oma Rachel was niet aanwezig bij de speeldate, maar wilde wel reageren op de reünie.

Blije oma

Rachel vertelt aan weekblad Story: “Ik kan weinig zeggen over deze ontmoeting. Maar ik ben blij met deze stap in de goede richting. Als je dit voorbij ziet komen, ben je als oma heel blij.” André Hazes was niet bij de ontmoeting. Die was voor opnames in België. Monique en Roxeanne konden wel even bijpraten, terwijl hun zoontjes vrolijk speelden.

Het was naar verluidt het idee van Monique om de twee kleintjes aan elkaar voor te stellen. Eerder bracht de blondine ook André en zijn moeder terug samen. Monique hecht steeds meer belang aan familie, zeker omdat ze vorig jaar afscheid moest nemen van haar stiefmoeder Maria en haar geliefde oma Corrie. Gaat Monique er ook voor zorgen dat de vertroebelde relatie tussen André en Roxeanne hersteld wordt?

View this post on Instagram

Even frisse wind er doorheen ??

A post shared by Rachel Hazes (@rachelhazes) on

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder