Connect with us

Economie

Rachel Hazes ondanks ruzie kinderen toch blije oma.

De zoontjes van André en Roxeanne Hazes, André en Fender, leerden elkaar pas onlangs voor het eerst kennen. De neefjes hadden de tijd van hun leven. Het leek wel alsof er niets aan de hand was. De kleintjes beseffen natuurlijk niet dat hun ouders blijkbaar een soort koude oorlog hebben. Oma Rachel was niet aanwezig bij de speeldate, maar wilde wel reageren op de reünie.

Blije oma

Rachel vertelt aan weekblad Story: “Ik kan weinig zeggen over deze ontmoeting. Maar ik ben blij met deze stap in de goede richting. Als je dit voorbij ziet komen, ben je als oma heel blij.” André Hazes was niet bij de ontmoeting. Die was voor opnames in België. Monique en Roxeanne konden wel even bijpraten, terwijl hun zoontjes vrolijk speelden.

Het was naar verluidt het idee van Monique om de twee kleintjes aan elkaar voor te stellen. Eerder bracht de blondine ook André en zijn moeder terug samen. Monique hecht steeds meer belang aan familie, zeker omdat ze vorig jaar afscheid moest nemen van haar stiefmoeder Maria en haar geliefde oma Corrie. Gaat Monique er ook voor zorgen dat de vertroebelde relatie tussen André en Roxeanne hersteld wordt?

View this post on Instagram

Even frisse wind er doorheen ??

A post shared by Rachel Hazes (@rachelhazes) on