Connect with us

Economie

Rachel Hazes en Bridget Maasland gezellig samen op vakantie.

Bridget Maasland hield op liefdesgebied een stevige kater over aan haar relatie met André Hazes. Maar ze kreeg er wel zomaar een nieuwe vriendin bij! De presentatrice is immers nog altijd heel goed bevriend met haar ex-schoonmoeder Rachel Hazes. Op Instagram verkondigt Bridget dat ze gewoon weer gezellig met Rachel op vakantie gaat.

Alvorens Rachel, Bridget en een groepje vrienden op vakantie vertrekken, verwennen ze zich met een lekkere maaltijd in Amsterdam. Daarna gaat het richting Spanje. De presentatrice schreef bij het kiekje: “Next stop, Barcelona!” De uitstap is voor september.

Bridget en Rachel gingen ook al samen naar Rome. Daar beleefden ze het grootste plezier samen. Enige verschil is wel dat André toen nog een setje vormde met de blondine. De zanger zal er ditmaal wellicht niet bij zijn. Maar dat zal Rachel en Bridget wellicht worst wezen!