-

Economie

Pony ziet enorme gele ballon en vindt perfecte speeltje.

Iedereen weet dat poezen en honden dol zijn op spelen. Maar het zijn niet de enige dieren die houden van spelen. We vergeten weleens dat ook boerderijdieren, en zelfs paarden, graag dollen en spelen.

Paarden zijn majestueuze en intelligente dieren. De dieren worden vaak gebruikt om te werken, voor de sport en ze worden ook ingezet als therapiedieren. Paarden zijn het liefst van al in de buitenlucht. Daar kunnen ze ongestoord hun zin doen en heerlijk spelen.

Heb jij ooit al eens een paard zien spelen? Dat levert zo’n schattige taferelen op. Paarden lijken zelfs van voetballen te houden. Ook zij trappen wel eens graag een balletje, zo blijkt. Bekijk deze video maar eens van een pony die een enorme gele ballon vindt in zijn weide. En nu heeft hij een nieuw favoriet speeltje!

Het paard dolt, rent en springt, en heeft de tijd van zijn leven. Als deze video geen glimlach op je gezicht tovert, dan weten we het ook niet meer!

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder