Connect with us

Economie

Pony ziet enorme gele ballon en vindt perfecte speeltje.

Iedereen weet dat poezen en honden dol zijn op spelen. Maar het zijn niet de enige dieren die houden van spelen. We vergeten weleens dat ook boerderijdieren, en zelfs paarden, graag dollen en spelen.

Paarden zijn majestueuze en intelligente dieren. De dieren worden vaak gebruikt om te werken, voor de sport en ze worden ook ingezet als therapiedieren. Paarden zijn het liefst van al in de buitenlucht. Daar kunnen ze ongestoord hun zin doen en heerlijk spelen.

Heb jij ooit al eens een paard zien spelen? Dat levert zo’n schattige taferelen op. Paarden lijken zelfs van voetballen te houden. Ook zij trappen wel eens graag een balletje, zo blijkt. Bekijk deze video maar eens van een pony die een enorme gele ballon vindt in zijn weide. En nu heeft hij een nieuw favoriet speeltje!

Het paard dolt, rent en springt, en heeft de tijd van zijn leven. Als deze video geen glimlach op je gezicht tovert, dan weten we het ook niet meer!