Connect with us

Economie

Peter R. de Vries kraakt Zomergasten compleet af.

De uitzending van Zomergasten van zondagavond maakte heel wat tongen los. Meer dan een half miljoen kijkers zagen hoe Inez Weski te gast was. Mensen op Twitter strooiden met complimentjes omdat ze haar verhaal zo interessant en krachtig vonden. Maar Peter R. de Vries dacht daar heel anders over. Meer nog: hij haalde stevig uit naar presentatrice Janine Abbring en het programma.

Verkeerde keelgat

Vooral een uitspraak van presentatrice Janine Abbring zat Peter heel erg dwars. Ze liet zich namelijk ontvallen: “Wij zijn geen RTL Boulevard.” Dat vond Peter niet zo leuk. Peter tweette geïrriteerd: “Inderdaad. Bij Boulevard worden over het algemeen betere vragen gesteld en is men de materie meer meester dan mevrouw Abbring vanavond, die het spoor compleet bijster was.”

De Twitteraars waren niet opgezet met de uithaal van de misdaadjournalist. Zo schreef iemand: “Wat een vreselijk jaloerse en onnodige tweet. Waarom doe je zo?” Nog een andere social mediagebruiker merkte op: “Ach Petertje, ben jij nog niet uitgenodigd? Dat zal hopelijk ook nooit gebeuren. Vermaak jij je maar lekker met Dave Roelvink, Bridget Maasland en nog meer van deze hoog intelligente personen. Meer jouw niveau hè.”