Connect with us

Economie

Papa ziet hoe dochter vreemde man benadert in luchthaven – dan is hij zo fier als een pauw.

Deze papa zag hoe zijn kleine dochter een wildvreemde man benaderde op de luchthaven. Maar toen hij hen samen zag, was hij zo trots als een pauw!

Het gedrag van heel wat mensen is helaas bepaald door vooroordelen. Sommige personen hebben meer vooroordelen dan anderen, maar soms betrappen we onszelf op vooroordelen die eerder onbewust binnensluipen. Dat is niets om trots over te zijn.

Vandaag brengen we een verhaal over pure vriendschap en liefde. Dit verhaal doet ons inzien dat we nog zo veel van kinderen kunnen leren!

Onvergetelijk moment

De papa van dit schattige meisje, Kevin Armentrout, legde vorig jaar een onvergetelijk moment vast, dat hij gewoon op Facebook moest delen.

Toen Kevin en zijn familie op de luchthaven van Las Vegas waren, waren hij en zijn dochtertje, Carter Jean (1,5), best onrustig. Ze stapten door de rijen stoelen door en speurden nieuwsgierig in het rond.

Het kleintje zei hallo tegen iedereen die ze tegenkwam. Carter Jean is een heel nieuwsgierige en lieve peuter.

Op een bepaald ogenblik begroette ze een man, die haar vroeg om even naast hem te komen zitten. Die man luisterde naar de naam Joseph Pat Wright. Hij was op dat moment op zakenreis. Joseph was op zijn vlucht naar Norman in de Amerikaanse staat Oklahoma aan het wachten.

De vader keek trots toe. De man en het kleintje gingen met elkaar om alsof ze elkaar al jarenlang kenden.

Joseph haalde zijn tablet boven en toonde het meisje hoe ze erop kon tekenen en spelletjes kon spelen. Joseph en Carter Jean bleven zo bijna een uur lang gezellig kletsen en spelen.

De trotse vader schreef op Facebook: “In een land dat steeds wordt wijsgemaakt dat het zo zwaar verdeeld is door overtuigingen, wil ik dat haar leven met dit soort momenten wordt gevuld … niet liberaal of conservatieve republikein of democraat, socialist of kapitalist, maar gewoon mens.”

De vader sloot af: “Joseph uit Oklahoma, als je dit bericht mocht lezen. Bedankt om mijn dochtertje te tonen wat vriendelijkheid en medeleven is. Blijf een licht voor de rest van de wereld.”

Dit soort kleine, mooie dingen zijn zo mooi om te zien in deze moeilijke tijden!