Connect with us

Economie

Papa ziet hoe dochter vreemde man benadert in luchthaven – dan is hij zo fier als een pauw.

Deze papa zag hoe zijn kleine dochter een wildvreemde man benaderde op de luchthaven. Maar toen hij hen samen zag, was hij zo trots als een pauw!

Het gedrag van heel wat mensen is helaas bepaald door vooroordelen. Sommige personen hebben meer vooroordelen dan anderen, maar soms betrappen we onszelf op vooroordelen die eerder onbewust binnensluipen. Dat is niets om trots over te zijn.

Vandaag brengen we een verhaal over pure vriendschap en liefde. Dit verhaal doet ons inzien dat we nog zo veel van kinderen kunnen leren!

Onvergetelijk moment

De papa van dit schattige meisje, Kevin Armentrout, legde vorig jaar een onvergetelijk moment vast, dat hij gewoon op Facebook moest delen.

Toen Kevin en zijn familie op de luchthaven van Las Vegas waren, waren hij en zijn dochtertje, Carter Jean (1,5), best onrustig. Ze stapten door de rijen stoelen door en speurden nieuwsgierig in het rond.

Het kleintje zei hallo tegen iedereen die ze tegenkwam. Carter Jean is een heel nieuwsgierige en lieve peuter.

Op een bepaald ogenblik begroette ze een man, die haar vroeg om even naast hem te komen zitten. Die man luisterde naar de naam Joseph Pat Wright. Hij was op dat moment op zakenreis. Joseph was op zijn vlucht naar Norman in de Amerikaanse staat Oklahoma aan het wachten.

De vader keek trots toe. De man en het kleintje gingen met elkaar om alsof ze elkaar al jarenlang kenden.

Joseph haalde zijn tablet boven en toonde het meisje hoe ze erop kon tekenen en spelletjes kon spelen. Joseph en Carter Jean bleven zo bijna een uur lang gezellig kletsen en spelen.

De trotse vader schreef op Facebook: “In een land dat steeds wordt wijsgemaakt dat het zo zwaar verdeeld is door overtuigingen, wil ik dat haar leven met dit soort momenten wordt gevuld … niet liberaal of conservatieve republikein of democraat, socialist of kapitalist, maar gewoon mens.”

De vader sloot af: “Joseph uit Oklahoma, als je dit bericht mocht lezen. Bedankt om mijn dochtertje te tonen wat vriendelijkheid en medeleven is. Blijf een licht voor de rest van de wereld.”

Dit soort kleine, mooie dingen zijn zo mooi om te zien in deze moeilijke tijden!

Lees verder

Economie

‘Hugo de Jonge is in levensgevaar na heftige gebeurtenis’

De bewaking bij het huis van coronaminister Hugo de Jonge is vrijdag flink opgeschroefd. De politie heeft een bewakingspost opgezet en er hangen extra camera’s. Politici reageren geschokt op de extra beveiliging.

„Buitengewoon naar en totaal onacceptabel”, twitterde Attje Kuiken (PvdA). „Het is om ons als land diep voor te schamen”, aldus Corinne Ellemeet (GroenLinks). Dat het nodig is om een politiepost te plaatsen voor het huis van een minister die al twee jaar lang dag en nacht werkt. Een schande is het.”

Farid Azarkan van DENK vindt het „idioot dat we ministers moeten beschermen.” Hij twittert ook: „Blijf met je fikken van ⁦@hugodejonge⁩ af!” CDA-Kamerlid Joba van den Berg vindt het „heel erg” dat de extra politiemaatregelen nodig zijn en Liane den Haan (Fractie Den Haan) noemt het „in- en intriest.”

De zorgminister is sinds de uitbraak van het coronavirus en de daarop genomen maatregelen veelvuldig bedreigd. „We nemen deze maatregelen op basis van informatie”, zegt het OM tegen De Telegraaf. De directe aanleiding voor de politiepost is nog onduidelijk. De politie meldt dat er ’zichtbare en onzichtbare maatregelen zijn genomen’.

Vorige week donderdag belde een 27-jarige man uit Amsterdam met een masker meerdere keren bij De Jonge aan ’om verhaal te halen’. Hij filmde zijn acties live. De man kreeg echter nul op het rekest; via de intercom kreeg hij te horen dat er geen gesprek in zat. Hij werd donderdagavond weer vrijgelaten, maar de dag erna weer opgepakt in Amsterdam.

Lees verder

Economie

Heftig nieuws Willem Holleeder in gevangenis: ‘Overleden’

De moeder van Astrid en Willem Holleeder en de oma van Miljuschka Witzenhausen, zou overleden zijn. De crematie zou gisteren op een geheime locatie hebben plaatsgevonden.

,,Wij hebben zojuist van een bron vernomen dat de moeder van Willem en Astrid Holleeder en de oma van Miljuschka afgelopen week is overleden”, meldt showbizzkanaal Juice Channel op Instagram.

Niet alle familieleden aanwezig

De crematie zou gisteren hebben plaatsgevonden. ,,De bron geeft aan dat een deel van de familie niet welkom was, de locatie werd voor hen geheim gehouden, waarom is ons niet bekend.”

Om welke familieleden dat gaat maakt het kanaal niet bekend, maar het zou niet om familieleden gaan die bekend zijn in de media. ,,Het deel van de familie die niet aanwezig mocht zijn bij de uitvaart zijn niet de mensen die wij kennen vanuit de media”, aldus het kanaal. ,,Besef even dat dit ook gewoon familieleden zijn die dus geen afscheid mochten nemen.”

Groot voorbeeld voor Miljuschka

Miljuschka zou dus wel aanwezig zijn geweest op de crematie. Zij zag haar oma als haar grote voorbeeld. In 2019 schreef ze nog in een column voor Flair dat haar oma elk jaar een kaarsje voor Willem Holleeder brandt. ,,Hij blijft toch mijn kind. Hij heb ze eige ook niet gemaakt”, zou haar oma dan hebben gezegd.

Om die reden keek Miljuschka ook erg op tegen haar oma. ,,Het is haar kracht dat ze het leven kan nemen zoals het komt. Daarin is ze mijn grote voorbeeld”, schreef Miljuschka.

Lees verder

Economie

Heftig nieuws over huishoudster Nadège uit ‘Chateau Meiland’

In ‘Chateau Meiland’ werden de Meilandjes in het huishouden geholpen door Nadège Coffinet. De Franse huishoudster heeft nu heftige nieuws gekregen.

Nadège heeft laten weten dat ze ernstig ziek is: ze heeft darmkanker. Ze weet nog niet hoe ernstig het is en is nog in afwachting van allerlei onderzoeken.

In het duister tasten

“Ik heb darmkanker. En als je dat hoort, is het flink schrikken”, vertelt Nadège in weekblad Privé. “Ze kunnen er nog niet veel over zeggen, ook niet in welk stadium het zich bevindt. Ik ga ervan uit dat ik chemotherapie krijg en word geopereerd. Begin april krijg ik, onder narcose, opnieuw een colonoscopie. Tot die tijd tast ik in het duister.”

Chateau Meiland

Nadège was enkele jaren te zien in Chateau Meiland. Ze ging ook vaak met de familie mee op vakantie. Toen de Meilandjes weer terug naar Nederland kwamen, bleef de huishoudster achter in Frankrijk.

Bron: Ad

Lees verder
Advertisement

Trending