Connect with us

Economie

Papa ziet hoe dochter vreemde man benadert in luchthaven – dan is hij zo fier als een pauw.

Deze papa zag hoe zijn kleine dochter een wildvreemde man benaderde op de luchthaven. Maar toen hij hen samen zag, was hij zo trots als een pauw!

Het gedrag van heel wat mensen is helaas bepaald door vooroordelen. Sommige personen hebben meer vooroordelen dan anderen, maar soms betrappen we onszelf op vooroordelen die eerder onbewust binnensluipen. Dat is niets om trots over te zijn.

Vandaag brengen we een verhaal over pure vriendschap en liefde. Dit verhaal doet ons inzien dat we nog zo veel van kinderen kunnen leren!

Onvergetelijk moment

De papa van dit schattige meisje, Kevin Armentrout, legde vorig jaar een onvergetelijk moment vast, dat hij gewoon op Facebook moest delen.

Toen Kevin en zijn familie op de luchthaven van Las Vegas waren, waren hij en zijn dochtertje, Carter Jean (1,5), best onrustig. Ze stapten door de rijen stoelen door en speurden nieuwsgierig in het rond.

Het kleintje zei hallo tegen iedereen die ze tegenkwam. Carter Jean is een heel nieuwsgierige en lieve peuter.

Op een bepaald ogenblik begroette ze een man, die haar vroeg om even naast hem te komen zitten. Die man luisterde naar de naam Joseph Pat Wright. Hij was op dat moment op zakenreis. Joseph was op zijn vlucht naar Norman in de Amerikaanse staat Oklahoma aan het wachten.

De vader keek trots toe. De man en het kleintje gingen met elkaar om alsof ze elkaar al jarenlang kenden.

Joseph haalde zijn tablet boven en toonde het meisje hoe ze erop kon tekenen en spelletjes kon spelen. Joseph en Carter Jean bleven zo bijna een uur lang gezellig kletsen en spelen.

De trotse vader schreef op Facebook: “In een land dat steeds wordt wijsgemaakt dat het zo zwaar verdeeld is door overtuigingen, wil ik dat haar leven met dit soort momenten wordt gevuld … niet liberaal of conservatieve republikein of democraat, socialist of kapitalist, maar gewoon mens.”

De vader sloot af: “Joseph uit Oklahoma, als je dit bericht mocht lezen. Bedankt om mijn dochtertje te tonen wat vriendelijkheid en medeleven is. Blijf een licht voor de rest van de wereld.”

Dit soort kleine, mooie dingen zijn zo mooi om te zien in deze moeilijke tijden!

Lees verder

Economie

Verschrikkelijk nieuws voor Nicol Kremers: ”Ze blijft met lege handen achter”

Nicol is bezig met het opzetten van zijn eigen bedrijf. De vriendin van miljonair Peter Gillis, die heel goed begrijpt wat het betekent om zaken te doen, kampt echter met veel problemen. Zo is het openen van een s*ksshop niet eenvoudig.

Nicol heeft nu een webshop. Ze was tenminste getekend door haar vriend Peter bij een bedrijf dat ook probeerde haar “Foxwild-bier” te verkopen en Nicol had echt niets. Nu Nicol een s*ksshop wil openen, wordt Peter weer voor de kar gezet.

Peter is de persoon die het pand in Valkenswaard heeft gekocht en volgens Showmag staat Nicol’s naam niet op de koopakte. Tot nu toe heeft Nicol eigenlijk heel weinig gedaan en wat nog erger is: ze heeft nergens van genoten.

Geen licentie

De s*ksshop die anderhalf jaar geleden werd aangekondigd, gaat anderhalf jaar geleden daadwerkelijk feestelijk open. Het pand is momenteel verlaten. Omroep Brabant deed onderzoek naar het probleem en als gevolg daarvan wilde de gemeente geen vergunning afgeven aan de winkel, omdat dit niet op prijs werd gesteld. Ondertussen is Nicol behoorlijk afhankelijk geworden van Peter en zijn bankrekening. Nicol’s moeder woont zelfs in een appartement dat is geregistreerd door de vriend van haar dochter. Rob Goossens verwoordde het treffend: “Peter is slim genoeg om ervoor te zorgen dat alle luxe die ze in het leven heeft op haar naam staat! Als de zaken tussen hen beiden uit elkaar zouden vallen, zou Nicol met lege handen staan.

Lees verder

Economie

Familiedrama voor Astrid Kersseboom

NOS Journaal icoon Astrid Kersseboom doet haar werk goed omdat ze haar emoties weet te verbergen bij de meest gruwelijke gebeurtenissen van het moment. Maar dat betekent niet dat Astrid zich nooit verdrietig voelt. Zeker niet als het gaat om de benarde situatie waarin zijn vader zich bevindt…

Astrid Kerseboom (54 jaar) is een begrip geworden voor miljoenen Nederlanders. Maar de meeste mensen weten niet veel over het persoonlijke leven van de nieuwspresentator. Astrid ontmoette haar grote liefde Jos toen ze negentien was, toen ze samen in Tilburg naar de school voor journalistiek gingen. Om het succes van de line-up te vieren presenteerde Astrid een radioprogramma dat midden in de opname abrupt werd onderbroken door Jos. Hij was bezig met tv-opnames en noemde per ongeluk de show van Astrid, die alles volledig verpestte! Achteraf een waardeslip, want die avond hadden Jos en Astrid een levendig gesprek over het evenement. En hoe… Dit gesprek zou het begin van hun relatie markeren die tot op de dag van vandaag voortduurt.

Achteruit

Ook Jos, met wie Astrid inmiddels twee volwassen kinderen heeft – Amber en Rutger – zag hoe Astrid een aantal jaar geleden voor de grootste teleurstelling uit haar carrière kwam te staan. In 2013 nam Sacha de Boer ontslag als het vaste gezicht van Eight Hours Magazine. Astrid had destijds meer overwinningen met de publieke zender. Ze heeft veel nieuwsberichten behandeld en commentaar gegeven op veel van de hoogtepunten van onze Royals op televisie. Vandaar de algemeen aanvaarde overtuiging dat het de ervaren Astrid is die een functie opgeeft, zoals overal in de hoog hiërarchische NOS gebeurt. Het was echter Marcel Gelauff, de grote baas van dit persbureau, die hier een einde aan maakte. De redacteur, bij de NOS discreet bekend om zijn zwak voor jeugdige schoonheid en vrouwelijkheid, besloot dat de minder ervaren Annechien Reginhuizen (42) de stoel van Sacha zou overnemen.

Droefheid

Deze periode is dan ook een enorme tegenslag voor Astrid, maar het verdriet is in geen enkel opzicht te vergelijken met het verdriet dat de presentator voelt in het aangezicht van de benarde situatie van zijn vader Eef (84 jaar oud) haar. Astrids vader lijdt sinds 2007 aan de ziekte van Parkinson. Hij heeft ooit in zijn testament verklaard dat hij zou kiezen voor de dood als hij gedwongen zou worden naar een verpleeghuis te gaan. Wanneer de situatie thuis onmogelijk wordt, komt Eef terecht in een werkhuis, waar zijn afscheid van het leven bijna is uitgekomen. Toen de dokter aan het bed kwam om Eef in te laten slapen, had hij gelijk: er zijn nog te veel goede momenten. Ik wil nog niet dood. Zo kwam de vader van Astrid in een bejaardentehuis terecht, waar hij het volgens zijn dochter prima naar de zin had. Helaas werd Eefs spraak verergerd door de ziekte. Parkinson.

Lees verder

Economie

Het stille verdriet van Chantal Bles: ‘Dochtertje overleed in mijn armen’

Chantal Bles en Robert Doornbos hebben hun eerste kind verloren, een meisje. De stylist zei openhartig over het enorme verlies: “Het was het moeilijkste en moeilijkste wat ik heb gedaan.”

In een interview met Flair vertelde Chantal over de dood van hun dochter. “Ze heeft een keizersnede gehad, wat niet vaak voorkomt. Haar darmen groeien buiten haar lichaam en eenmaal geboren heeft ze geen overlevingskans. Ze werd te vroeg geboren en stierf toen bijna in de armen van Chantal. “Het was het moeilijkste en moeilijkste wat ik heb gedaan.”

Drukke dag

Het meisje werd geboren op 9 april. Het is altijd een drukke dag geweest voor een stylist. “Ik heb buikpijn, misselijkheid, emotioneel, prikkelbaar. Ik ben echt onbeleefd, ik loop vaak alleen. Het bijzondere is dat ik die dag altijd een witte vlinder zie, rustig rondvliegend. voor een paar minuten Vorig jaar heb ik ga die dag wandelen met Jada en het is gebeurd. Jada speelt met deze vlinder, ze rent er achteraan, de vlinder zit op haar hoofd. Ik heb het zien huilen, het was bijzonder. Ik ben helemaal niet spiritueel, maar ik geloof dat alles met een reden terugkomt. Voor mij maakt deze vlinder een droevige dag als deze zoet.

Droevig

Praten over de dood van hun dochter was moeilijk voor het paar. ʻIk praat er graag over, Robert heeft het moeilijk. We beleven en verwerken zijn dood allebei op heel verschillende manieren.

Moeilijke tijd

Chantal en haar familie hebben de laatste tijd een moeilijke tijd doorgemaakt. Haar dochter Jada was twee jaar ernstig ziek. Het 4-jarige meisje is nu een jaar. Chantal is erg trots op zijn familie. “Laten we samen sterk zijn, met onze Jada en Josh! Vandaag denken we meer aan al degenen die het nog steeds moeilijk hebben! “De stylist hoopt met hun verhaal anderen een beetje hoop te kunnen geven.

Lees verder
Advertisement

Trending