-

Economie

Papa ziet hoe dochter vreemde man benadert in luchthaven – dan is hij zo fier als een pauw.

Deze papa zag hoe zijn kleine dochter een wildvreemde man benaderde op de luchthaven. Maar toen hij hen samen zag, was hij zo trots als een pauw!

Het gedrag van heel wat mensen is helaas bepaald door vooroordelen. Sommige personen hebben meer vooroordelen dan anderen, maar soms betrappen we onszelf op vooroordelen die eerder onbewust binnensluipen. Dat is niets om trots over te zijn.

Vandaag brengen we een verhaal over pure vriendschap en liefde. Dit verhaal doet ons inzien dat we nog zo veel van kinderen kunnen leren!

Onvergetelijk moment

De papa van dit schattige meisje, Kevin Armentrout, legde vorig jaar een onvergetelijk moment vast, dat hij gewoon op Facebook moest delen.

Toen Kevin en zijn familie op de luchthaven van Las Vegas waren, waren hij en zijn dochtertje, Carter Jean (1,5), best onrustig. Ze stapten door de rijen stoelen door en speurden nieuwsgierig in het rond.

Het kleintje zei hallo tegen iedereen die ze tegenkwam. Carter Jean is een heel nieuwsgierige en lieve peuter.

Op een bepaald ogenblik begroette ze een man, die haar vroeg om even naast hem te komen zitten. Die man luisterde naar de naam Joseph Pat Wright. Hij was op dat moment op zakenreis. Joseph was op zijn vlucht naar Norman in de Amerikaanse staat Oklahoma aan het wachten.

De vader keek trots toe. De man en het kleintje gingen met elkaar om alsof ze elkaar al jarenlang kenden.

Joseph haalde zijn tablet boven en toonde het meisje hoe ze erop kon tekenen en spelletjes kon spelen. Joseph en Carter Jean bleven zo bijna een uur lang gezellig kletsen en spelen.

De trotse vader schreef op Facebook: “In een land dat steeds wordt wijsgemaakt dat het zo zwaar verdeeld is door overtuigingen, wil ik dat haar leven met dit soort momenten wordt gevuld … niet liberaal of conservatieve republikein of democraat, socialist of kapitalist, maar gewoon mens.”

De vader sloot af: “Joseph uit Oklahoma, als je dit bericht mocht lezen. Bedankt om mijn dochtertje te tonen wat vriendelijkheid en medeleven is. Blijf een licht voor de rest van de wereld.”

Dit soort kleine, mooie dingen zijn zo mooi om te zien in deze moeilijke tijden!

Economie

Glennis Grace zorgt voor veel ophef met haar wel erg diepe inkijk

De loopbaan van Glennis Grace heeft een forse tegenslag ervaren na een incident waarbij ze betrokken was bij een fysiek conflict in een lokale Jumbo supermarkt.

Na dit voorval vond de zangeres zichzelf terug met een taakstraf, specifiek het wieden van onkruid op een begraafplaats, een situatie die haar ongetwijfeld tot nadenken stemde.

Te midden van zo’n publieke vernedering rijst de vraag: hoe vind je je weg terug na zo’n debacle? Er lijkt een beproefde strategie te bestaan om de aandacht af te leiden en een comeback te maken: een gedurfde modieuze keuze omarmen.

In een beweging die suggereert dat ze klaar is om de focus te verleggen van de controverse, heeft Glennis onlangs een publieke verschijning gemaakt die ongetwijfeld veel aandacht zal trekken, zij het niet om de redenen die men zou verwachten.

Ze bezocht een kapsalon, een op het eerste gezicht alledaagse activiteit, maar de manier waarop ze ervoor koos deze ervaring op sociale media te delen is allesbehalve gewoon.

Via haar Instagram Story plaatste ze beelden van haar bezoek, maar het is duidelijk dat het doel niet was om een nieuwe haarstijl te tonen. In plaats daarvan trok Glennis strategisch de aandacht naar haar decolleté, ervoor zorgend dat dit het middelpunt van de conversatie werd.
Glennis Grace

Deze aanpak, hoewel zeker gedurfd, weerspiegelt een bekende tactiek in de wereld van beroemdheden en public relations: het verhaal omleiden.

Door ervoor te kiezen haar uiterlijk op zo’n opvallende manier te benadrukken, verandert ze niet alleen haar look, maar probeert ze de publieke discussie in een nieuwe richting te sturen.
Glennis Grace

De suggestie om een koud kompres bij de hand te houden voordat men haar posts bekijkt, voegt een speels, zo niet ondeugend, element toe aan haar strategie, wat aangeeft dat ze zich niet alleen bewust is van de impact die dergelijke beelden kunnen hebben, maar ook actief betrokken is bij haar publiek op haar eigen voorwaarden.

Deze episode in de carrière van Glennis Grace is een getuigenis van de complexiteit van het openbare leven en de diverse strategieën die publieke figuren toepassen om hun imago te beheren.
Glennis Grace

Hoewel het nog te vroeg is om te zeggen hoe effectief deze specifieke zet zal zijn in het veranderen van de publieke perceptie of het herstellen van haar reputatie, is het een duidelijk teken dat ze nog niet klaar is om uit de schijnwerpers te stappen.
Glennis Grace

In plaats daarvan kiest ze ervoor om de nasleep van een controverse te navigeren met een mix van durf en een knipoog naar het eeuwenoude adagium dat soms een verandering van imago een nieuw hoofdstuk kan inluiden.

Lees verder