-

Economie

Papa laat zoontje aan steile klif bengelen voor ideaal kiekje.

Een Chinese papa gaat zwaar door het stof nadat hij zijn jonge zoon aan een klif liet bengelen zodat familieleden een kiekje konden maken.

Het voorval vond plaats op Hongjing Road in Peking. Vanwege de diepe afgronden en talrijke haarspeldbochten is de plaats heel populair bij toeristen.

Op beelden door omstanders gemaakt, is te zien hoe de vader neerhurkt en zijn zoontje over de rand van de klif laat bengelen. Het jongetje zet zich met zijn voeten af tegen de wand van de rots. Een ander kind, mogelijk ook een zoon, buigt over zijn papa om een kiekje te kunnen maken.

Op een bepaald ogenblik schudt de papa zelfs even aan de armen van het weerloze jongetje, waarna het gezelschap vrolijk lacht. Er is geen enkele omstander die erover denkt om in te grijpen.

Het is niet duidelijk of de vader gestraft zal worden voor zijn levensgevaarlijke actie. Inmiddels gaan de beelden compleet viraal.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder