Connect with us

Diertjes

Paard heeft prachtige reactie wanneer meisjes beginnen te dansen.

Dit paard zet zijn beste beentje voor wanneer enkele meisjes beginnen te dansen. Paarden zijn edele dieren en dit exemplaar maakt die naam helemaal waar. We wisten echter niet dat paarden ook zo speels en grappig konden zijn.

Van dat laatste zien we een prachtig voorbeeld in de onderstaande video. Twee meisjes voeren een dansje op in de wei voor het paard. De meiden hadden echter nooit verwacht dat ze het gezelschap zouden krijgen van het paard!

Toen de meisjes de muziek aanzetten en begonnen te dansen, kon het dier niet zomaar blijven toekijken. Hij wilde lekker mee dansen!

Als je van deze video niet vrolijk wordt, dan weten we het ook niet meer! Het verwondert ons niet dat dit filmpje ondertussen al meer dan 4 miljoen keer bekeken is.