-

Economie

Onverwacht geweldig nieuws voor de Borsato’s.

Marco Borsato verblijft momenteel terug in ‘hotel mama’ bij Mary Borsato. Begin juni beleefden ze de schrik van hun leven toen er op klaarlichte dag in haar villa werd ingebroken. De dieven maakten een flinke buit en gingen aan de haal met dure fotografiespullen van de zanger. Nu is een deel van de buit teruggevonden.

Verdachte aangehouden

Een woordvoerder van de politie onthult dat ze een verdachte konden inrekenen. “We hebben een 32-jarige Haarlemmer aangehouden inzake heling van de gestolen spullen. Een deel van de buit is daarmee terug”, verklaarde de woordvoerder aan weekblad Weekend. De politie wil niet meer kwijt over de zaak omdat geen van de inbrekers gearresteerd is. Mary en Marco kregen ondertussen enkele van de gestolen spullen terug.

Huizenjacht

Sinds de breuk met Marco is hij ingetrokken bij Mary in Stompetoren. De zanger gaat binnenkort verhuizen naar zijn nieuwe penthouse in Alkmaar. Ook Leontine is naarstig op zoek naar een nieuw onderkomen. Zij wil in Blaricum blijven wonen, maar het liefst dichter bij het centrum.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marco Borsato (@borsato) op

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder