Connect with us

Economie

Onverwacht geweldig nieuws voor de Borsato’s.

Marco Borsato verblijft momenteel terug in ‘hotel mama’ bij Mary Borsato. Begin juni beleefden ze de schrik van hun leven toen er op klaarlichte dag in haar villa werd ingebroken. De dieven maakten een flinke buit en gingen aan de haal met dure fotografiespullen van de zanger. Nu is een deel van de buit teruggevonden.

Verdachte aangehouden

Een woordvoerder van de politie onthult dat ze een verdachte konden inrekenen. “We hebben een 32-jarige Haarlemmer aangehouden inzake heling van de gestolen spullen. Een deel van de buit is daarmee terug”, verklaarde de woordvoerder aan weekblad Weekend. De politie wil niet meer kwijt over de zaak omdat geen van de inbrekers gearresteerd is. Mary en Marco kregen ondertussen enkele van de gestolen spullen terug.

Huizenjacht

Sinds de breuk met Marco is hij ingetrokken bij Mary in Stompetoren. De zanger gaat binnenkort verhuizen naar zijn nieuwe penthouse in Alkmaar. Ook Leontine is naarstig op zoek naar een nieuw onderkomen. Zij wil in Blaricum blijven wonen, maar het liefst dichter bij het centrum.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marco Borsato (@borsato) op