Connect with us

Diertjes

Olifant met bloed op gezicht smeekt dierenartsen om hulp.

Het is geen geheim dat olifanten ontzettend intelligente dieren zijn. Deze olifant is echter zo slim dat hij het onderscheid kan maken tussen slechte en goede mensen.

Een groep dierenartsen was onderweg in een natuurpark in Zimbabwe toen er plotseling een olifant op hen afstormde.

Eerst waren de dierenartsen bang omdat ze dachten dat de olifant agressief was. Misschien wilde het dier gewoon zijn territorium verdedigen? De waarheid was heel anders. Toen hij dichterbij kwam, zagen ze bloed op zijn gezicht.

Het enige wat de olifant wilde, was hulp. De olifant had een enorme schotwonde in zijn gezicht!

Het dier was op de vlucht voor stropers die in de omgeving actief waren. Toen het majestueuze dier de groep dierenartsen zag, voelde hij meteen dat zij hem konden helpen.

De dierenartsen lieten de olifant verdoven om een röntgenfoto te maken. Op die manier wisten de dierenartsen hoe ze de kogel behoedzaam konden verwijderen. Ze beseften dat de kogel zich diep in het hoofd van de olifant geboord had en dat het zo snel mogelijk verwijderd moest worden. De olifant werd ter plaatse geopereerd.

Gelukkig was de operatie een groot succes! De dappere olifant kreeg de naam Pretty Boy. De dierenartsen laten weten dat de olifant na de operatie snel herstelde.