Connect with us

Economie

OG3NE-Lisa laat mannen kwijlend achter met foto’s in strak badpak.

Lisa Vol, een van de OG3NE-meiden, krijgt op Instagram ontzettend veel bijval met haar kiekjes in badpak. De laatste tijd post ze de ene badpakkenfoto na de andere en haar volgers kunnen er geen genoeg van krijgen.

Haar trouwe fans strooien met complimentjes na haar laatste foto: “Schoonheid” en “Mooie dame” zijn de opmerkingen die het vaakst terugkomen. Helaas zullen de volgers haar zomerse foto’s even moeten missen. Lisa schreef: “Nog héél even chillen, vanaf morgen gaan we weer optreden.”

Uiteraard was ook de meidengroep zwaar getroffen door de coronacrisis. Ze zullen dus opgelucht zijn dat ze eindelijk weer kunnen optreden. Tijdens de coronapandemie wisten ze toch een alternatief te vinden. De meidengroep bracht elke week een nieuwe ‘isolation-track’ uit en er stonden zelfs wekelijkse ‘isolation-concerten’ op het programma. De laatste keer brachten de meiden eens geen cover, maar zowaar een nieuw eigen nummer ‘Straight to You’, dat heel goed in de smaak viel bij de volgers.

View this post on Instagram

Officially summer ?

A post shared by Lisa Vol (@lisaog3neofficial) on