Connect with us

Economie

Nadège gooit met modder: ‘Martien gooide ook Caroline buiten’.

Huishoudster Nadège heeft het helemaal gehad met de leugens die de Meilandjes over haar rondstrooien. Deze week deed ze tegenover weekblad Weekend een boekje open over de familie Meiland.

Teleurstelling

Het baantje van Nadège in Chateau Meiland werd onlangs abrupt beëindigd. Ze kreeg te horen dat ze niet meer hoefde terug te komen. De Franse zal wel nog tot het einde van haar contract in augustus doorbetaald worden. Nadège zag het nieuws helemaal niet aankomen en is diep teleurgesteld. Ze vertelde: “Ik hield van Martien, maar hij heeft me erg teleurgesteld.”

Niet de eerste

Maar helemaal onverwacht was het ontslag ook weer niet. Nadège onthult immers dat zij niet de enige was die ontslagen werd. Daarover zei ze: “Ze hebben ook Caroline ontslagen, Jean Luc en nu mij.” De officiële verklaring luidt dat Caroline het kasteel achter zich liet omdat ze de druk niet meer aankon en dat ze tijd nodig had voor zichzelf. Als we huishoudster Nadège mogen geloven, blijkt dit dus niet waar te zijn. Nadège voegde er nog aan toe: “Ze hebben haar ontslagen terwijl ze veel en goed werkte. Waarom zijn precies weg moest, weet ik niet.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nadège Meiland (@nadegemeiland) op