Connect with us

Economie

Nadège gooit met modder: ‘Martien gooide ook Caroline buiten’.

Huishoudster Nadège heeft het helemaal gehad met de leugens die de Meilandjes over haar rondstrooien. Deze week deed ze tegenover weekblad Weekend een boekje open over de familie Meiland.

Teleurstelling

Het baantje van Nadège in Chateau Meiland werd onlangs abrupt beëindigd. Ze kreeg te horen dat ze niet meer hoefde terug te komen. De Franse zal wel nog tot het einde van haar contract in augustus doorbetaald worden. Nadège zag het nieuws helemaal niet aankomen en is diep teleurgesteld. Ze vertelde: “Ik hield van Martien, maar hij heeft me erg teleurgesteld.”

Niet de eerste

Maar helemaal onverwacht was het ontslag ook weer niet. Nadège onthult immers dat zij niet de enige was die ontslagen werd. Daarover zei ze: “Ze hebben ook Caroline ontslagen, Jean Luc en nu mij.” De officiële verklaring luidt dat Caroline het kasteel achter zich liet omdat ze de druk niet meer aankon en dat ze tijd nodig had voor zichzelf. Als we huishoudster Nadège mogen geloven, blijkt dit dus niet waar te zijn. Nadège voegde er nog aan toe: “Ze hebben haar ontslagen terwijl ze veel en goed werkte. Waarom zijn precies weg moest, weet ik niet.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nadège Meiland (@nadegemeiland) op

Lees verder

Economie

Heftig: Sarah van Soelen heeft weer een bizar uiterlijk

Een paar weken geleden was de opening van de Harbour Club in Amsterdam waar Hans Klok zou optreden. Zowel Rachel als Sarah van Soelen gingen daar naar toe.

Rachel ging op de rode loper doodleuk naast Sarah staan om samen gefotografeerd te worden. Terwijl Andre duidelijk heeft laten weten geen contact meer met Sarah van Soelen te willen.

Maar goed Sarah wilde ook nog wel even de camera’s van RTL Boulevard en Shownieuws te woord staan en dat had ze beter niet kunnen doen. Sarah wordt namelijk op Twitter compleet afgekraakt om haar bizarre uiterlijk.

Maar goed het kan blijkbaar nog veel gekker, want moet je even kijken wat Sarah met haar wenkbrauwen heeft gedaan op de onderstaande foto om nog maar te zwijgen over haar mega lippen.

Lees verder

Economie

“Nieuwe trieste tegenslag voor zanger Frans Bauer: Lijdt aan kanker”

Enkele maanden na het herseninfarct van Mariska (46) heeft de familie Bauer weer zorgen om een ziek familielid. Dorus, de broer van Frans (48), lijdt aan kanker. Dat vertelt de zanger woensdag in ‘De Telegraaf’.

Fans van Frans kennen Dorus uit de diverse realityshows rond de familie. Ook runt de 54-jarige normaliter de fankraam bij concerten van zijn zes jaar jongere broertje. Volgens Frans heeft Dorus een goede prognose, maar wacht de familie nog op nieuws over een datum waarop hij geopereerd kan worden. Aan welke vorm van kanker Dorus Bauer lijdt, is niet bekend.

Begin januari werd Frans’ echtgenote Mariska getroffen door een herseninfarct. “Het is opnieuw een bak ellende die wij over ons heen krijgen”, aldus Frans in de krant. “Ik denk ook weleens: wanneer houdt dit op. Mensen kennen mij als een vrolijke vent, maar ondertussen is er de afgelopen jaren toch wel genoeg aan narigheid en tegenslagen voorgevallen.”

Lees verder

Economie

Simon Keizer protesteert tegen Zwarte Piet: ‘Afschaffen’

Simon Keizer heeft zich niet populair gemaakt in Volendam. De zanger is namelijk fel tegenstander van Zwarte Piet. Dat men in zijn woonplaats nu heeft besloten de zwarte kindervriend af te schaffen, vindt Simon prachtig.

Het heeft even geduurd, maar het conservatieve vissersdorp Volendam heeft nu afscheid genomen van de traditionele Zwarte Piet. De meeste inwoners zijn hier niet blij mee, maar Simon wel. In de podcast De Leeuw Lult Verder zegt Simon dat Zwarte Piet niet normaal is.

Meer kleuren

De extreemlinkse Simon vindt overigens niet dat er geen enkele Zwarte Piet meer mag rondlopen. ”Er mag van mij best nog een zwarte piet tussen, maar dan wel tussen alle kleuren.”

Bron: Showblad

Lees verder
Advertisement

Trending