Connect with us

Holland

Monique en haar knappe schoonzus lijken wel echte zusjes!

Eerder merkten mensen al op dat Monique Westenberg en haar schoonzus Jerney als twee druppels water op elkaar lijken. Bij een nieuw kiekje van de twee samen, is het opnieuw raak. De volgers kunnen ze amper uit elkaar halen!

Monique laat blijken dat ze een heel bijzondere band heeft met haar schoonzus. Ze schreef bij het kiekje van hun tweetjes: “Connected”, gevolgd door een hartje.

Een van de populairste reacties is dan ook: “Schoonzusjes, zusjes zou ook kunnen.” Een andere volger vond: “Mooie foto, jullie konden wel zussen zijn.” Nog een andere social mediagebruiker merkte op: “Wauw, hoe knap met ze tweeën zijn jullie.”

Wie is Jerney?

Ze zijn uiteraard geen echte zusjes. Familie zijn ze wel, maar aangetrouwd. Jerney is immers de echtgenote van haar broer Mathieu. We moeten zeggen dat Jerney wel heel gemakkelijk kan doorgaan voor de echte zus van Monique!

View this post on Instagram

Connected ♡

A post shared by ??????? ???̈? (@moniquenoell) on