-

Nederland

Monique en haar knappe schoonzus lijken wel echte zusjes!

Eerder merkten mensen al op dat Monique Westenberg en haar schoonzus Jerney als twee druppels water op elkaar lijken. Bij een nieuw kiekje van de twee samen, is het opnieuw raak. De volgers kunnen ze amper uit elkaar halen!

Monique laat blijken dat ze een heel bijzondere band heeft met haar schoonzus. Ze schreef bij het kiekje van hun tweetjes: “Connected”, gevolgd door een hartje.

Een van de populairste reacties is dan ook: “Schoonzusjes, zusjes zou ook kunnen.” Een andere volger vond: “Mooie foto, jullie konden wel zussen zijn.” Nog een andere social mediagebruiker merkte op: “Wauw, hoe knap met ze tweeën zijn jullie.”

Wie is Jerney?

Ze zijn uiteraard geen echte zusjes. Familie zijn ze wel, maar aangetrouwd. Jerney is immers de echtgenote van haar broer Mathieu. We moeten zeggen dat Jerney wel heel gemakkelijk kan doorgaan voor de echte zus van Monique!

View this post on Instagram

Connected ♡

A post shared by ??????? ???̈? (@moniquenoell) on

Nederland

Maxime Meiland ziet zich geconfronteerd met aanzienlijke financiële uitdagingen: ‘Niemand lijkt bereid die grot voor 2,2 miljoen euro te kopen!’

Maxime Meiland en haar vriend Leroy Molkenboer besloten eerder dit jaar een villa te verwerven met een aanzienlijke prijskaart van maar liefst 2,2 miljoen euro.

Echter, nog geen jaar later blijkt dat het huis behoorlijk wat gebreken vertoont en een energielabel G heeft.

Dit label, waarbij ‘G’ staat voor ‘Grot’, werd onthuld door tv-makelaar Alex van Keulen in RTL Boulevard.

Alex legde uit: “Er zijn ook huizen te koop voor dezelfde prijs, maar met een energielabel A. Ja, G staat echt voor grot. Dat betekent dat je constant moet blijven verwarmen.

Het aanbrengen van muurisolatie in zo’n woning is een kostbare zaak, denk aan meer dan 100 duizend euro om dit te herstellen. Ik wens ze veel succes, maar ik heb het gevoel dat deze woning nog wel even te koop zal blijven staan.”

Ondertussen blijkt dat Maxime en Leroy recentelijk twee aangrenzende percelen hebben verworven om twee afzonderlijke huizen te laten bouwen.
Maxime Meiland

De exacte plannen zijn nog onduidelijk, maar het lijkt erop dat ze niet samen onder één dak willen wonen, maar naast elkaar.

De bouwwerkzaamheden moeten nog van start gaan, en zelfs de eerste heipaal is nog niet de grond in gegaan. Maxime heeft echter dringend tijd nodig om haar villa te verkopen, gezien de maandelijkse hypotheeklasten van 14.000 euro en de oplopende stookkosten nu de winter nadert.
Maxime Meiland
Het komt vaak voor dat huizen met een energielabel en prijsklasse als deze jarenlang te koop blijven staan. Gedurende deze periode blijven de kosten opstapelen voor Maxime en Leroy. Hopelijk kunnen Martien en Erica bijspringen in geval van nood.

Lees verder