-

Economie

Menigte vangt broertjes op die uit brandend flatgebouw springen.

Twee broertjes ontsnapten aan de dood nadat ze op een hoogte van tien meter via een raam uit een brandend flatgebouw sprongen. De menigte die zich beneden had gevormd, slaagde erin om de jongetjes op te vangen.

De twee broertjes van tien en drie jaar oud zaten vorige dinsdag vast in een brandend flatgebouw in Grenoble in Frankrijk.

Op de beelden is te zien dat het gebouw in lichterlaaie staat. De jongetjes laten zich daarop uit het raam vallen. Gelukkig kon hun val gebroken worden door de omstanders die het geschreeuw gehoord hadden.

De 25-jarige student Athoumani Walid hield een gebroken pols over aan het vangen van de kinderen. Hij vertelde dat hij een van de vijf omstanders was die kwamen helpen.

Walid getuigde: “We wisten niet wat we moesten doen. We wilden de deur inbeuken, maar dat lukte niet.”

Daarna riepen ze naar de jongetjes dat ze in hun armen moesten springen. De omstanders waren bang, maar die angst verdween volgens de student toen ze sprongen.

De jongens zijn samen met nog 17 andere bewoners naar het ziekenhuis overgebracht. Ook vier van de redders hadden verzorging nodig. De broertjes kwamen er uiteindelijk zonder kleerscheuren vanaf.

De burgemeester van Grenoble sprak zijn bewondering uit voor de redders. Volgens hem bewezen ze de traditie van solidariteit en wederzijdse hulp van de stad.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder