-

Economie

Meisje van drie verliest tanden na aanrijding, fietser rijdt gewoon door.

Sinds vorige week is de kleine Asiya (3) uit Leidsche Rijn doodsbang voor fietsen. Het meisje is vlakbij haar huis aangereden door een fietser. Nu mist ze enkele tanden. De fietser reed gewoon door zonder om te kijken.

Papa Nordin zegt dat het ongeluk plaatsvond op donderdag 16 juli. Hij vertelde: “Ze was gewoon lekker buiten aan het spelen, zoals alle kinderen hier in de buurt doen. Het wemelt hier in de buurt van de kinderen en die zijn gewoon heel vaak buiten aan het spelen. Op het fietspad moet ze toen aangereden zijn. Vermoedelijk door een of groepje vrouwen.”

Bang voor fietsen

Door de harde klap zijn de tandjes van het kindje naar achter geslagen. De tandarts moest de tanden trekken. Ze was ook gewond in haar gezicht. Nu is het kleintje nog heel bang. Vader Nordin getuigt: “Ze is nu ook panisch van fietsers, als ze een bord ziet met een fiets, dan schrikt ze. Natuurlijk zal ze daar wel weer overheen komen.”

De vader snapt niet dat je een kleine kind kunt aanrijden en dan gewoon kunt doorrijden. Nordin vindt dat de daders hun verantwoordelijkheid moeten nemen en zich melden. De verontwaardigde vader zei nog: “Je gaat toch even kijken als je een kind aanrijdt? Dan fiets je toch niet zomaar verder?”

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder