Connect with us

Economie

Meilandjes nemen het op voor huishoudster Nadège.

familie-meiland

Kunnen de Meilandjes en hun huishoudster Nadège dan toch weer door één deur? Daar heeft het toch alle schijn van. Maxime verklapte in Shownieuws dat de Franse vrouw gewoon een rol heeft in het nieuwe seizoen.

De huishoudster treedt niet alleen aan in het programma, maar de familie gaat samen met haar op zoek naar een nieuwe woning. Maxime bevestigt: “Wat je wel gaat zien in de serie is een zoektocht met ons naar een huis. We gaan met haar panden bezichtigen zodat ze een ander plekje kan vinden. Ze woont nu in een wijk waar auto’s in de fik worden gestoken en drama is.”

Het is echter niet meteen duidelijk of de zoektocht plaatsvond voor of na de ruzie met Nadège. De ruzie ontstond toen de Meilandjes haar wandelen stuurden omdat er vanwege corona gewoon geen werk meer was. Daarop ging de huishoudster dan de vuile was buitenhangen op de social media. Nadège heeft naar eigen zeggen zwaar te lijden onder de situatie en zou zelfs aan de antidepressiva zitten.