-

Economie

‘Maxime verdiende haar geld vroeger op pikante manier’.

Vandaag de dag verdienen de Meilandjes hun brood op verschillende manieren. Maxime Meiland verdient haar eigen centjes, onder andere met een eigen kledinglijn. Weekblad Party komt echter met een pikant geheim over een firma waarmee Maxime vroeger geld verdiende.

Bizar geheim

Op naam van Maximae is in 2016 een eenmanszaak geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. De onderneming luisterde naar de naam ‘Divine Line’. Het bedrijf stond bij de Kamer van Koophandel omschreven als een ‘erotische webcam site’. De firma is op 7 juni 2018 uitgeschreven.

De familie Meiland zit er wellicht warmpjes in. Er is niet alleen het Chateau, maar ook nog de wijn en de vele televisieoptredens van Martien.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder