Connect with us

Economie

Marco Borsato staat eindelijk weer op eigen benen.

Nadat Marco Borsato na de breuk met Leontine terug bij moeder Mary ging wonen, zit de zanger eindelijk weer op zichzelf. Uit de gegevens van het kadaster blijkt dat Marco in zijn geboortestad Alkmaar een penthouse kocht van 1,15 miljoen euro.

De zanger moest zwaar in de buidel tasten voor zijn penthouse met ruim uitzicht over het water en een lapje groen. Voor nog eens 17.500 euro kreeg hij er ook nog een eigen garage bij. Het zal de zanger wellicht goed doen dat hij eindelijk weer een eigen optrekje heeft. Het is algemeen bekend dat Marco een zware periode achter de rug heeft. Eerst waren er de onthullingen over zijn vermeende affaires, gevolgd door het op de klippen lopen van zijn huwelijk met Leontine. De zanger kampte ondertussen ook nog eens met een burn-out. Insiders maakten zich op een bepaald ogenblik zware zorgen om hem.

Aanvankelijk zocht de zanger geborgenheid onder de vleugels van zijn moeder Mary in Stompetoren. Nu kan de zanger weer op eigen benen beginnen staan. Maar hotel mama is natuurlijk maar op amper tien minuutjes rijden.