-

Economie

Marco Borsato staat eindelijk weer op eigen benen.

Nadat Marco Borsato na de breuk met Leontine terug bij moeder Mary ging wonen, zit de zanger eindelijk weer op zichzelf. Uit de gegevens van het kadaster blijkt dat Marco in zijn geboortestad Alkmaar een penthouse kocht van 1,15 miljoen euro.

De zanger moest zwaar in de buidel tasten voor zijn penthouse met ruim uitzicht over het water en een lapje groen. Voor nog eens 17.500 euro kreeg hij er ook nog een eigen garage bij. Het zal de zanger wellicht goed doen dat hij eindelijk weer een eigen optrekje heeft. Het is algemeen bekend dat Marco een zware periode achter de rug heeft. Eerst waren er de onthullingen over zijn vermeende affaires, gevolgd door het op de klippen lopen van zijn huwelijk met Leontine. De zanger kampte ondertussen ook nog eens met een burn-out. Insiders maakten zich op een bepaald ogenblik zware zorgen om hem.

Aanvankelijk zocht de zanger geborgenheid onder de vleugels van zijn moeder Mary in Stompetoren. Nu kan de zanger weer op eigen benen beginnen staan. Maar hotel mama is natuurlijk maar op amper tien minuutjes rijden.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder