-

Economie

Man roert jongere broer tot tranen toe door jarenlange huur terug te betalen.

Deze twee mannen tonen ons wat echte broederliefde is! Todd Burkemper is een softwareontwikkelaar en app-ontwerper uit Missouri. De man liet een huis bouwen in Wentzville. In 2017 studeerde zijn jongere broer Alex af en besloten ze om samen in de woning in te trekken.

Na het eerste half jaar begon Todd zijn broer huur aan te rekenen. In plaats van het geld zelf te gebruiken, stortte hij het op een spaarrekening. Jonge broer Alex wist van niets.

Grote broer Todd stortte af en toe zelfs eigen geld op de spaarrekening. Zo wilde hij ervoor zorgen dat Alex later genoeg geld zou hebben voor de eerste aanbetaling van zijn eigen woning.

Tijdens de coronacrisis besloot Alex om het erop te wagen en bracht een bod uit op een woning die hij mooi vond. Hij wist ondertussen nog niets van de plannen van zijn grote broer.

Toen het bod van Alex aanvaard was, wist Todd dat het grote moment was aangebroken. Mama Barbara filmde het moment waarop Todd zijn grote geheim onthult.

Todd vertelde zijn jongere broer wat hij al die jaren voor hem gedaan had. Hij wilde vermijden dat Alex dezelfde problemen zou hebben als hij. Het was een heel ontroerend moment voor de twee broers!

Barbara vertelde aan Good News Network dat ze overladen werden met positieve reacties. Ze wilde het verhaal van deze broederliefde absoluut met de wereld delen. En we zijn haar dankbaar dat ze dat deed. Heb jij ook zo’n geweldige grote broer?

Economie

Glennis Grace zorgt voor veel ophef met haar wel erg diepe inkijk

De loopbaan van Glennis Grace heeft een forse tegenslag ervaren na een incident waarbij ze betrokken was bij een fysiek conflict in een lokale Jumbo supermarkt.

Na dit voorval vond de zangeres zichzelf terug met een taakstraf, specifiek het wieden van onkruid op een begraafplaats, een situatie die haar ongetwijfeld tot nadenken stemde.

Te midden van zo’n publieke vernedering rijst de vraag: hoe vind je je weg terug na zo’n debacle? Er lijkt een beproefde strategie te bestaan om de aandacht af te leiden en een comeback te maken: een gedurfde modieuze keuze omarmen.

In een beweging die suggereert dat ze klaar is om de focus te verleggen van de controverse, heeft Glennis onlangs een publieke verschijning gemaakt die ongetwijfeld veel aandacht zal trekken, zij het niet om de redenen die men zou verwachten.

Ze bezocht een kapsalon, een op het eerste gezicht alledaagse activiteit, maar de manier waarop ze ervoor koos deze ervaring op sociale media te delen is allesbehalve gewoon.

Via haar Instagram Story plaatste ze beelden van haar bezoek, maar het is duidelijk dat het doel niet was om een nieuwe haarstijl te tonen. In plaats daarvan trok Glennis strategisch de aandacht naar haar decolleté, ervoor zorgend dat dit het middelpunt van de conversatie werd.
Glennis Grace

Deze aanpak, hoewel zeker gedurfd, weerspiegelt een bekende tactiek in de wereld van beroemdheden en public relations: het verhaal omleiden.

Door ervoor te kiezen haar uiterlijk op zo’n opvallende manier te benadrukken, verandert ze niet alleen haar look, maar probeert ze de publieke discussie in een nieuwe richting te sturen.
Glennis Grace

De suggestie om een koud kompres bij de hand te houden voordat men haar posts bekijkt, voegt een speels, zo niet ondeugend, element toe aan haar strategie, wat aangeeft dat ze zich niet alleen bewust is van de impact die dergelijke beelden kunnen hebben, maar ook actief betrokken is bij haar publiek op haar eigen voorwaarden.

Deze episode in de carrière van Glennis Grace is een getuigenis van de complexiteit van het openbare leven en de diverse strategieën die publieke figuren toepassen om hun imago te beheren.
Glennis Grace

Hoewel het nog te vroeg is om te zeggen hoe effectief deze specifieke zet zal zijn in het veranderen van de publieke perceptie of het herstellen van haar reputatie, is het een duidelijk teken dat ze nog niet klaar is om uit de schijnwerpers te stappen.
Glennis Grace

In plaats daarvan kiest ze ervoor om de nasleep van een controverse te navigeren met een mix van durf en een knipoog naar het eeuwenoude adagium dat soms een verandering van imago een nieuw hoofdstuk kan inluiden.

Lees verder