Connect with us

Economie

Man roert jongere broer tot tranen toe door jarenlange huur terug te betalen.

Deze twee mannen tonen ons wat echte broederliefde is! Todd Burkemper is een softwareontwikkelaar en app-ontwerper uit Missouri. De man liet een huis bouwen in Wentzville. In 2017 studeerde zijn jongere broer Alex af en besloten ze om samen in de woning in te trekken.

Na het eerste half jaar begon Todd zijn broer huur aan te rekenen. In plaats van het geld zelf te gebruiken, stortte hij het op een spaarrekening. Jonge broer Alex wist van niets.

Grote broer Todd stortte af en toe zelfs eigen geld op de spaarrekening. Zo wilde hij ervoor zorgen dat Alex later genoeg geld zou hebben voor de eerste aanbetaling van zijn eigen woning.

Tijdens de coronacrisis besloot Alex om het erop te wagen en bracht een bod uit op een woning die hij mooi vond. Hij wist ondertussen nog niets van de plannen van zijn grote broer.

Toen het bod van Alex aanvaard was, wist Todd dat het grote moment was aangebroken. Mama Barbara filmde het moment waarop Todd zijn grote geheim onthult.

Todd vertelde zijn jongere broer wat hij al die jaren voor hem gedaan had. Hij wilde vermijden dat Alex dezelfde problemen zou hebben als hij. Het was een heel ontroerend moment voor de twee broers!

Barbara vertelde aan Good News Network dat ze overladen werden met positieve reacties. Ze wilde het verhaal van deze broederliefde absoluut met de wereld delen. En we zijn haar dankbaar dat ze dat deed. Heb jij ook zo’n geweldige grote broer?