-

Economie

Man claimt 11 miljoen euro coronasteun en koopt er peperdure Lambo mee.

Een Amerikaan van 29 verbraste steungeld voor de coronacrisis aan een peperdure Lambo van meer dan 318.000 dollar. Daarnaast kocht hij dure kleren en juwelen met het geld.

De Amerikaanse krant New York Times brengt het verhaal op basis van informatie van de openbare aanklagers. De man vroeg de coronasteun aan namens verschillende bedrijven. De eerste aanvraag deed hij voor vier bedrijven voor zo’n 4 miljoen dollar, per maand!

De man bleef herhaaldelijk dergelijke verzoeken indienen. Dat brengt de teller momenteel op 13.542.741 dollar. Zijn verzoeken om steun werden ook telkens ingewilligd.

Miljonairsleven

Daarop begon de Amerikaan een miljonairsleven te leiden. Daar hoorden bezoekjes aan een duur strandresort bij, juwelen, dure kleding en natuurlijk een peperdure bolide. Verder spendeerde hij ook geld aan datingwebsites. Een inspecteur verklaarde aan de Times: “Het lijkt erop dat er geen bedrijfsmotief schuilt achter de meeste, zo niet alle uitgaven.”

De advocaat Hines verdedigde zijn cliënt met het argument dat de verdachte een legitiem zakenman is die net zoals andere bedrijfsleiders zware financiële schade leed als gevolg van de pandemie.

Het openbaar ministerie zegt echter dat het uitgavenpatroon van de man voor zich spreekt. Van enig bedrijfsmotief is volgens hen geen sprake. Hines heeft wel degelijke firma’s op zijn naam, maar zonder website. Op het internet werden deze bedrijven volgens de Times regelmatig beticht van louche praktijken. De man is aangehouden en wordt verdacht van het afleggen van valse verklaringen en fraude.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder