-

Nieuwste

Man beklimt muur ziekenhuis om afscheid te nemen van stervende moeder.

Een liefdevolle zoon klom helemaal een muur van een ziekenhuis op om bij het raam op de vensterbank bij zijn moeder te zitten. Op die manier spendeerde hij iedere avond tijd met haar, totdat ze overleed.

Al-Suwaiti (30) had het verbod gekregen om zijn bejaarde moeder, die corona had, te bezoeken vanwege de veiligheidsmaatregelen.

De man woont in de Palestijnse stad Hebron. Ook in Palestina sloeg het virus ongenadig toe. Daar zijn meer dan 10.000 gevallen geregistreerd en 70 overlijdens.

De zoon wilde zijn mama echter niet laten wegkwijnen in haar kamer en bedacht een dapper plannetje: hij zou haar kost wat kost bezoeken. Al moest hij daarvoor op de muur van het ziekenhuis klauteren.

Veilige afstand

Vanaf de vensterbank kon hij met zijn moeder (72) praten. Zo was de man op een veilige afstand van zijn moeder, los natuurlijk van de hoogte.

Al-Suwaiti bleef op de vensterbank zitten totdat zijn moeder ging slapen.

Een medewerker van het ziekenhuis getuigde: “Hij bracht het grootste deel van zijn dag daar door en zag de toestand van zijn moeder vanaf het raam, alvorens terug naar beneden te komen toen hij wist dat zijn moeder in een diepe slaap verzonken was.”

De broer van Al-Suwaiti legde uit dat hij maar moeilijk kon aanvaarden dat zijn moeder ziek was. De moeder had voor de besmetting nog leukemie gehad.

Al-Suwaiti was het jongste kind van het gezin en was erg aan mama gehecht na het overlijden van hun vader vijftien jaar terug.

De moeder, Rasma Salama, is droevig genoeg inmiddels gestorven.

Geen wonder dat deze beelden compleet viraal gingen. Heel wat social mediagebruikers begonnen hun ervaringen met het verlies van een ouder te delen.

Veel sterkte en kracht voor de nabestaanden!

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder