Connect with us

Economie

Levensechte Barbie zegt dat ze niet geschikt is voor normaal werk omdat ze mannen gek maakt.

Toen Barbara Luna Sipos 17 jaar oud was begon ze aan haar droom om een levensechte Barbie te worden en onderging ze haar eerste plastische operatie.

Nu is ze 22 jaar oud en gaf ze meer dan 80.000 euro uit om haar droomuiterlijk te bereiken. Daarvoor onderging ze 10 operaties.

Maar het Hongaars model zegt dat ze geen gewoon baantje kan vinden omdat het voor mannen lastig is om in de buurt van zo’n mooie meid te zijn.

Sinds haar eerste borstvergroting als tiener ging ze van maatje 34B naar 34F. Later kreeg ze hulp van haar nu ex-echtgenoot die ze in 2016 leerde kennen en die bijna al haar operaties betaalde.

Barbara liet een kin- en kaakreductie uitvoeren, ook haar voorhoofd en billen zijn onder handen genomen. Uiteraard heeft ze ook de nodige fillers in haar lichaam zitten.

Hoewel ze nu veel gelukkiger is met haar nieuwe look, moest ze de hoop om ooit een normaal baantje te vinden opgeven. Ze zegt dat mannen gek van haar worden.

View this post on Instagram

just casually getting ready….✨?

A post shared by Barbara Luna Sipos (@baedollbarbie) on

Nu werkt ze als internetmodel. De vrouw zegt dat ze haar oude baantje moest opzeggen omdat ze het hoofd van de mannen te veel op hol deed slaan.

Ze vertelde: “Dat komt omdat we nog in een patriarchale samenleving leven, of je dat nu wil of niet. Ik ben voor feminisme, maar heel vrouwelijke meisjes zoals mij zouden op de werkvloer geen last mogen hebben van mannen. Mannen zijn gedreven door hun instincten en het is voor hen heel moeilijk om in de buurt van een mooie meid te zijn.”

Sinds de scheiding van haar echtgenoot in 2019 werkt ze als lingeriemodel omdat ze zegt dat ze ‘sociale angst heeft vanwege haar vroegere trauma’s met normaal werk’.

Niet minder slim

Barbara heeft op Instagram meer dan 12.000 volgers. Daar zegt de jongedame dat ze veel meer is dan alleen maar haar uiterlijk.

Ze legde uit: “Die plastic look wil niet zeggen dat we minder slim zijn en ik wil de wereld tonen dat ik niet naïef en dom ben.”

Nu is ze op zoek naar de ware liefde, maar ze denkt dat dit geen probleem zal zijn.

Mensen nemen haar niet serieus

“Mannen zijn dol op mijn uiterlijk. Sommige enggeestige mannen die niet genoeg zelfvertrouwen hebben willen niet met mij daten, maar dat is oké”, zei ze. “Ik hou van mensen met een open geest en ik wil hen imponeren en tonen dat ik niet zomaar een hersenloze meid ben. Maar het is moeilijk om serieus genomen te worden.”

View this post on Instagram

First name Barbie Last name Doll ??‍♀️?

A post shared by Barbara Luna Sipos (@baedollbarbie) on

Lees verder

Economie

Kremlin insiders waarschuwen: ‘Poetin gaat door tot bittere eind’

Poetin

Een toenemend aantal Kremlin ingewijden twijfelt acht weken na de inval in Oekraïne of dit wel een goede beslissing was. De groep insiders vreest dat dit nog decennialang catastrofale gevolgen zal hebben. Persbureau Bloomberg sprak met tien ingewijden, die uit vrees voor vergelding anoniem wensen te blijven.

Een aanzienlijk deel van de Russische elite blijft de oorlog steunen. Ze omarmen het discours van Poetin dat een conflict met het Westen onvermijdelijk is. Ook denken ze dat de Russische economie zich wel zal aanpassen aan de sancties.

Toch is er een groter wordende groep van insiders die vrezen dat de oorlog in Oekraïne zal leiden tot jarenlang isolement en de economie nog verder in het slop zal duwen. Meer nog: ze zijn bang dat de invasie een catastrofale fout was.

Tot bittere eind

Poetin is alsmaar meer afhankelijk van een kleine kring van hardliners. De insiders weten dat Poetin zal doorgaan tot het bittere eind. De Russische president zal nooit toegeven en op dit moment is er niet meteen een gevaar dat hij de macht zal verliezen.

Lees verder

Economie

Net binnen: Prinses Alexia moet verplicht in therapie

prinses Alexia

Koningin Máxima breekt een lans voor jongeren met mentale problemen. Ze is boegbeeld voor de stichting MindUs. Deze organisatie zag vorige week het levenslicht en het is hun doel om jongeren tussen de 12 en 27 jaar te helpen om hun mentale gezondheid op te krikken. Nu blijkt dat ook prinses Alexia in therapie moet.

Máxima is heel begaan met het thema. Ook in haar familie zijn er mentale problemen. In 2019 verloor ze haar jongste zus Inés, die na jarenlange depressies een einde maakte aan haar leven.

Nu wil de koningin dat er meer aandacht komt voor jongeren met mentale problemen. Zelf ging ze ook wel eens naar een therapeut. “Als je hulp nodig hebt en die is beschikbaar, moet je alles doen wat je kunt.” In het boek Amalia van Claudia de Breij kwam aan het licht dat ook de kroonprinses op therapie ging.

Maar nu blijkt dat ook prinses Alexia in therapie moet. Dat onthulde Máxima naar aanleiding van de lancering van de nieuwe stichting. “Geestelijke gezondheid is een prioriteit in onze familie.”

Lees verder

Economie

Net binnen: Toestand Gerard Joling nog verslechterd, overgebracht naar ander ziekenhuis

Geer

De gezondheidstoestand van Gerard Joling wil maar niet verbeteren. De zanger is ter observatie opgenomen in het ziekenhuis voor een longontsteking. Nu is hij overgebracht naar het VU MC.

Geer laat weten: “In Amstelveen konden ze niet veel uitrichten voor me en daarom is besloten me over te brengen. Ik lig nu op mijn kamer te wachten op wat er komen gaat.”

Hij heeft veel pijn vanwege vocht achter zijn longen. “Donderdagmiddag, zo is me verteld, gaan ze via mijn rug een drain naar binnen brengen. Die moet het vocht uit mijn long zien te krijgen. Lukt dat niet, dan zal ik vrijdag zelfs geopereerd moeten worden.”

Zware pijn

De zanger zegt dat het allemaal heel pittig en heftig is. “Ik ben er allemaal wel van geschrokken.” Geer blijft echter optimistisch. “Maar de pijn is niet normaal.”

Lees verder

Trending