-

Economie

Levensechte Barbie zegt dat ze niet geschikt is voor normaal werk omdat ze mannen gek maakt.

Toen Barbara Luna Sipos 17 jaar oud was begon ze aan haar droom om een levensechte Barbie te worden en onderging ze haar eerste plastische operatie.

Nu is ze 22 jaar oud en gaf ze meer dan 80.000 euro uit om haar droomuiterlijk te bereiken. Daarvoor onderging ze 10 operaties.

Maar het Hongaars model zegt dat ze geen gewoon baantje kan vinden omdat het voor mannen lastig is om in de buurt van zo’n mooie meid te zijn.

Sinds haar eerste borstvergroting als tiener ging ze van maatje 34B naar 34F. Later kreeg ze hulp van haar nu ex-echtgenoot die ze in 2016 leerde kennen en die bijna al haar operaties betaalde.

Barbara liet een kin- en kaakreductie uitvoeren, ook haar voorhoofd en billen zijn onder handen genomen. Uiteraard heeft ze ook de nodige fillers in haar lichaam zitten.

Hoewel ze nu veel gelukkiger is met haar nieuwe look, moest ze de hoop om ooit een normaal baantje te vinden opgeven. Ze zegt dat mannen gek van haar worden.

View this post on Instagram

just casually getting ready….✨?

A post shared by Barbara Luna Sipos (@baedollbarbie) on

Nu werkt ze als internetmodel. De vrouw zegt dat ze haar oude baantje moest opzeggen omdat ze het hoofd van de mannen te veel op hol deed slaan.

Ze vertelde: “Dat komt omdat we nog in een patriarchale samenleving leven, of je dat nu wil of niet. Ik ben voor feminisme, maar heel vrouwelijke meisjes zoals mij zouden op de werkvloer geen last mogen hebben van mannen. Mannen zijn gedreven door hun instincten en het is voor hen heel moeilijk om in de buurt van een mooie meid te zijn.”

Sinds de scheiding van haar echtgenoot in 2019 werkt ze als lingeriemodel omdat ze zegt dat ze ‘sociale angst heeft vanwege haar vroegere trauma’s met normaal werk’.

Niet minder slim

Barbara heeft op Instagram meer dan 12.000 volgers. Daar zegt de jongedame dat ze veel meer is dan alleen maar haar uiterlijk.

Ze legde uit: “Die plastic look wil niet zeggen dat we minder slim zijn en ik wil de wereld tonen dat ik niet naïef en dom ben.”

Nu is ze op zoek naar de ware liefde, maar ze denkt dat dit geen probleem zal zijn.

Mensen nemen haar niet serieus

“Mannen zijn dol op mijn uiterlijk. Sommige enggeestige mannen die niet genoeg zelfvertrouwen hebben willen niet met mij daten, maar dat is oké”, zei ze. “Ik hou van mensen met een open geest en ik wil hen imponeren en tonen dat ik niet zomaar een hersenloze meid ben. Maar het is moeilijk om serieus genomen te worden.”

View this post on Instagram

First name Barbie Last name Doll ??‍♀️?

A post shared by Barbara Luna Sipos (@baedollbarbie) on

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder