Connect with us

Economie

Levensechte Barbie zegt dat ze niet geschikt is voor normaal werk omdat ze mannen gek maakt.

Toen Barbara Luna Sipos 17 jaar oud was begon ze aan haar droom om een levensechte Barbie te worden en onderging ze haar eerste plastische operatie.

Nu is ze 22 jaar oud en gaf ze meer dan 80.000 euro uit om haar droomuiterlijk te bereiken. Daarvoor onderging ze 10 operaties.

Maar het Hongaars model zegt dat ze geen gewoon baantje kan vinden omdat het voor mannen lastig is om in de buurt van zo’n mooie meid te zijn.

Sinds haar eerste borstvergroting als tiener ging ze van maatje 34B naar 34F. Later kreeg ze hulp van haar nu ex-echtgenoot die ze in 2016 leerde kennen en die bijna al haar operaties betaalde.

Barbara liet een kin- en kaakreductie uitvoeren, ook haar voorhoofd en billen zijn onder handen genomen. Uiteraard heeft ze ook de nodige fillers in haar lichaam zitten.

Hoewel ze nu veel gelukkiger is met haar nieuwe look, moest ze de hoop om ooit een normaal baantje te vinden opgeven. Ze zegt dat mannen gek van haar worden.

View this post on Instagram

just casually getting ready….✨?

A post shared by Barbara Luna Sipos (@baedollbarbie) on

Nu werkt ze als internetmodel. De vrouw zegt dat ze haar oude baantje moest opzeggen omdat ze het hoofd van de mannen te veel op hol deed slaan.

Ze vertelde: “Dat komt omdat we nog in een patriarchale samenleving leven, of je dat nu wil of niet. Ik ben voor feminisme, maar heel vrouwelijke meisjes zoals mij zouden op de werkvloer geen last mogen hebben van mannen. Mannen zijn gedreven door hun instincten en het is voor hen heel moeilijk om in de buurt van een mooie meid te zijn.”

Sinds de scheiding van haar echtgenoot in 2019 werkt ze als lingeriemodel omdat ze zegt dat ze ‘sociale angst heeft vanwege haar vroegere trauma’s met normaal werk’.

Niet minder slim

Barbara heeft op Instagram meer dan 12.000 volgers. Daar zegt de jongedame dat ze veel meer is dan alleen maar haar uiterlijk.

Ze legde uit: “Die plastic look wil niet zeggen dat we minder slim zijn en ik wil de wereld tonen dat ik niet naïef en dom ben.”

Nu is ze op zoek naar de ware liefde, maar ze denkt dat dit geen probleem zal zijn.

Mensen nemen haar niet serieus

“Mannen zijn dol op mijn uiterlijk. Sommige enggeestige mannen die niet genoeg zelfvertrouwen hebben willen niet met mij daten, maar dat is oké”, zei ze. “Ik hou van mensen met een open geest en ik wil hen imponeren en tonen dat ik niet zomaar een hersenloze meid ben. Maar het is moeilijk om serieus genomen te worden.”

View this post on Instagram

First name Barbie Last name Doll ??‍♀️?

A post shared by Barbara Luna Sipos (@baedollbarbie) on

Lees verder

Economie

Monique Westenberg neemt nieuwe tatoeage op zéér opmerkelijke plek

Monique leek al een tijdje te twijfelen over de tatoeage maar heeft uiteindelijk toch besloten deze te zetten.

De plek van de tatoeage is echter wel heel opmerkelijk..

Andre Hazes

Monique zou heeft een lange tijd en relatie gehad met Andre Hazes en is ook de moeder van zijn kind. De twee gingen in maart 2021 uit elkaar maar zouden elkaar nog erg vaak gezien hebben. Ze zijn ook nog samen op vakantie geweest en Monique heeft André onlangs nog een plek aangeboden toen André geen huis meer had.

Asymmetrisch gezicht

De reden dat Monique de tattoo heeft genomen is omdat zij zich stoorde aan haar asymmetrische gezicht. Eerder loste zij dit altijd anders op, ze liet dan één kant opvullen van haar lip. Ze wilde van de prikken in haar lip af en heeft dit opgelost door het nemen van een lip tatoeage.

Bekijk de beelden zelf hieronder:

Lees verder

Economie

Gordon deelt schokkend nieuws: ‘Ik was bijna dood’

Gordon lijdt al een geruime tijd aan diabetes. Hier spuit hij insuline voor, maar een grove fout van de zanger zelf mocht hij vorige week bijna met de dood bekopen. De zanger deelt het heftige verhaal op Instagram.

Gordon is in verband met zijn diabetes ook al een tijd aan het diëten. Dat hij 25 kilo is afgevallen is dan ook een immens grote prestatie. Het afvalproces deelt hij met zijn volgers op Instagram, maar helaas was het niet allemaal koek en ei. De zanger maakte namelijk een inschattingsfout die hem vorige week bijna het leven kostte.

Insuline

Omdat hij dacht dat hij met het gewichtsverlies ook genezen zou zijn van de diabetes, is Gordon op eigen initiatief gestopt met insuline spuiten. Dit ging dus allesbehalve goed en inmiddels moet hij weer aan heel strak schema wat spuiten en eten betreft. ‘Dit betekent dat je dus weer aankomt door de insuline en dat is heel frusterend,’ aldus de aangedane BN’er.

Carnivoordieet

Het dieet wat Gordon volgt is het zogenaamde carnivoordieet. Hierbij combineer je vlees met groente en fruit. De koolhydraatinname wordt zoveel mogelijk beperkt, hoewel hij deze ook nodig heeft om de bloedsuiker stabiel te houden. ‘Het is onwijs ingewikkeld allemaal,’ aldus Gordon. Hij noemt diabetes dan ook een sluitmoordenaar, maar ondanks zijn ervaring van vorige week voelt hij zich verder super goed.

Lees verder

Economie

‘Patricia Paay zwanger op 73-jarige leeftijd’: Deelt zwangerschapsfoto

Patricia Anglaia Margareth Paaij (Rotterdam, 7 april 1949) is een Nederlands zangeres en mediapersoonlijkheid. Ze schrijft haar achternaam sinds het begin van haar zangcarrière als ‘Paay’.

De 71-jarige zangeres heeft laten weten dat ze de geboorte van haar dochter het aller mooiste in haar leven vindt en kijkt terug naar toen ze hoog zwanger was.

Net voordat ze zou bevallen van haar dochter Christina Curry was ze in Amerika. Ze kan zich nog herinneren dat het erg warm was die zomer: ‘Nog steeds vind ik de geboorte van mijn dochter het mooiste wat mij ooit is overkomen. Alle gouden platen en succes vallen hierbij in het niets.’

De dochter van Patricia is inmiddels alweer 30 jaar oud en benadrukt dat ze onvoorwaardelijk van haar houdt: ‘Ze is een prachtige, lieve, leuke en knappe volwassen vrouw geworden waar ik ongelofelijk trots op ben.’

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Patricia Paay (@patricia_paay)

Lees verder
Advertisement

Trending