Connect with us

Economie

Leontine drukt alle hoop Marco ongenadig de kop in.

Leontine Borsato is inmiddels verhuisd naar haar nieuwe optrekje. De ex van Marco begint nu aan een nieuwe fase in haar leven. Het verhaal van de verhuizing van Leontine kwam aan bod in het weekblad Weekend.

Nieuwe start

Leontine deed de verhuizing met dochter Jada, haar vriendje Roeland en zoon Luca. Zoon Senna was er niet bij omdat die momenteel in Italië is om er de taal te leren.

Riante kapwoning

Leontine is ingetrokken in een ruime kapwoning in het Gooi. Daarvoor telt ze maandelijks een bedrag neer van 3.950 euro, maar ze krijgt er heel wat voor in de plaats. Het is een riante woonst met meerdere slaapkamers, badkamers en zelfs een compleet ingericht gastenhuis. De woning is meer dan 200 vierkante meter groot.

View this post on Instagram

Je huid is het grootste orgaan van je lichaam en vraagt dagelijks om aandacht. Jullie vragen regelmatig via dm naar mijn huid en de producten die ik gebruik…… Ik ken SkinCeuticals al zo’n 18 jaar. Ik ben in die tijd met de C E Ferulic in aanraking gekomen door een vriendin die in America woont en enthousiast was. Ik vond het direct ontzettend goed omdat ‘t resultaat verbluffend snel te zien was. In die tijd was het helaas nog niet in Nederland verkrijgbaar. Nu kwam ik een aantal maanden geleden SkinCeuticals weer tegen op social media en zag dat het nu ook in Nederland te krijgen is en ben dus weer vol enthousiasme met de C E Ferulic begonnen. C E Ferulic werkt preventief tegen huidveroudering. Daarnaast verstevigt dit antioxidanten serum de huid en vermindert de zichtbaarheid van fijne lijntjes, pigmentvlekken en rimpels.

A post shared by Leontine Borsato (@leontineborsato) on