Connect with us

Economie

Koning Willem-Alexander zwaar bedreigd met de dood.

Eerder was al bekend dat onze prinsessen Amalia en haar zusje bedreigd zijn, maar ook de koning zelf kreeg zware bedreigingen. De verdachte is een Nijmegenaar van 50 die ook Mark Rutte in het vizier had.

Deze week vond de rechtszaak tegen de man plaats. Dat meldt Omroep Gelderland. Hij had de koning onder andere een ‘illegale pedofiel’ genoemd. De man bedreigde de koning niet alleen in zijn eigen woonplaats, maar ook in Den Haag. De verdachte liet optekenen: “Nu is het jouw tijd. Jij fietst nooit meer door Den Haag vanaf maandag. Dus doe verstandig en geef je aan.” De verdachte zit in de gevangenis.

Mark Rutte

Ook Mark Rutte kreeg er van langs. De verdachte zou gemeld hebben: “Rutte is voor maandagochtend honderd procent dood. En niemand wordt ervoor veroordeeld.”