-

Economie

Klunzige dief blijft ondersteboven met broek op de knieën aan hek hangen.

Een oud gezegde luidt: ‘Je oogst wat je zaait’. En daar schuilt heel wat waarheid in. Sommige mensen werken zich meteen in de nesten wanneer ze iets doms doen. Bij anderen duurt het dan weer een tijdje voor karma hen te pakken heeft.

En doorgaans hebben we geen medelijden met deze personen. Zeker niet voor mensen die met hun poten niet van andermans spullen kunnen afblijven. We hebben het over dieven. Ze zijn er in alle maten en vormen, maar we hebben maar weinig medelijden wanneer ze gepakt worden.

Een man die zijn verdiende loon kreeg, is een dief die probeerde in te breken in een school in Tucson in de Amerikaanse staat Arizona.

Een hangende dief

De studenten hadden een vrije dag en de conciërge was alleen in het gebouw. Toen hij een man zag inbreken, confronteerde hij hem meteen.

De dief panikeerde en rende weg. Hij probeerde over een hek te springen om te ontsnappen, maar hij stootte op karma.

Zijn te grote broek kwam vast te zitten aan het hek. Zo hing hij daar ondersteboven met zijn broek op de knieën te bengelen.

Jesse Sensibar en Kristin Moodall reden op dat moment toevallig voorbij en konden het niet laten om een kiekje te maken van de hangende dief.

Sensibar en Moodall zeiden dat de dief aangehouden is. Maar toen een nieuwszender de politie om een reactie vroeg, ontkenden ze dat het incident bij hem gemeld was.

We nemen aan dat de man spijt heeft van zijn daden en dat hij de volgende keer wel twee keer zal nadenken als hij zijn handen voelt jeuken.

 

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder